Én meg mentem ma H100-al.
Nem agilis,mint egy tank úgy fordul de a haida 516 simán kifog a gyári féken.Érzésem szerint kéne rá egy UP. mondjuk gsxr-ből.
És meg ne kérdezd milyen fordulaton de max 110 a fix utazó.
Mentem er6n-el,pici,könnyed,nekem aprócska,lehetne jobb fék rajta.
Új Versyssel meg kb 150km-t mindenféle utakon,szinte úgy kanyarodik mint egy sm,fék nagyon fog,érezhető,4,5 l elég neki,van szélvédelem,utazónak 110-120 inkább,de nincs akadálya a nagyobb tempónak sem,középső fordulaton is kellően nyomatékos,előbb megindul mint a 650-es sv érzésem szerint,simán gyorsabb vagyok vele mint a bandival,nekem tetszik.
Köszi a jó tanácsot,az már van a kinézett példány.
Vas megyében merre vagy?Jánosháza,Celldömölk,Sárvár eléggé ismerős!
Már meg van a kinézett példány,beszámolják a Duksit is.Ennek ellenére,ha tehetek fel néhány kérdést,csörögj meg,visszahívlak!
Hasznaltan?
Adok a porckorontkopasnak rendesen.
Befogtad már a melóba,így a friss műszakival?
Nem agilis,mint egy tank úgy fordul de a haida 516 simán kifog a gyári féken.Érzésem szerint kéne rá egy UP. mondjuk gsxr-ből.
És meg ne kérdezd milyen fordulaton de max 110 a fix utazó.
Új Versyssel meg kb 150km-t mindenféle utakon,szinte úgy kanyarodik mint egy sm,fék nagyon fog,érezhető,4,5 l elég neki,van szélvédelem,utazónak 110-120 inkább,de nincs akadálya a nagyobb tempónak sem,középső fordulaton is kellően nyomatékos,előbb megindul mint a 650-es sv érzésem szerint,simán gyorsabb vagyok vele mint a bandival,nekem tetszik.
Van a lajosnak olcsón.