Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi, de inkább a sima combtáska. Mágnes nem nagyon nehéz vagy zavar mikor felveszed mint övtáskát?
Ez tetszik, nehogy egy viszonteladójukhoz benézzek... legalább nem kell pestre menni érte
Köszi, valószínű azért ingyen mert már benne van a postaktg.
Szombathely mellett.
Hi!
Köszi a jó tanácsot,az már van a kinézett példány.
Vas megyében merre vagy?Jánosháza,Celldömölk,Sárvár eléggé ismerős!
Hi!
Már meg van a kinézett példány,beszámolják a Duksit is.Ennek ellenére,ha tehetek fel néhány kérdést,csörögj meg,visszahívlak!
Nekem ILYEN van szerintem nagyon hasznos. Telefon, iratok, pénztárca, kulcsok beleférnek, ha nagyon kell még egy maszk is.
Az mennyibe kerul?
Hasznaltan?
Ülj rá utána a nagy versysre is, az első vigyornál fogod tudni miért mondtam!
Motorrad-nél 4e-ért vettem.
Kiprobalok egyet
Persze.most is benne ulok.
Adok a porckorontkopasnak rendesen.
ahogy látom ugyan az amit lejjebb árulnak 5900-ért.
egyiket ingyen házhoz viszik : http://www.jofogas.hu/magyarorszag?q=combt%E1ska
Ott is biztos van, de ez mind BP. Nekem meg + posta. Jövő héten megyünk Fertődre nyaralni, nehogy meglátogassam a lajost.
De az még akkor is menni fog,mikor itt már mindenki motorja az újrafeldolgozó futószalagján porlad!
Befogtad már a melóba,így a friss műszakival?
Shox?
Hol vetted? Néztem a magyar oldalakat kb 6 ért mennek. Amúgy nekem is azért kell mert bőr a szerkó, kordurával nem volt ilyen gondom
Én, most, hogy bőrgúnyát újítottam magamnak, vettem egy Givit, mert ugye zseb nem sok van rajta. Jó cucc 6e + posta körül volt.
Jó, nagyon tetszetős, nem úgy volt hogy mentek a lajosba?
Én meg mentem ma H100-al.
Nem agilis,mint egy tank úgy fordul de a haida 516 simán kifog a gyári féken.Érzésem szerint kéne rá egy UP. mondjuk gsxr-ből.
És meg ne kérdezd milyen fordulaton de max 110 a fix utazó.
Mentem er6n-el,pici,könnyed,nekem aprócska,lehetne jobb fék rajta.
Új Versyssel meg kb 150km-t mindenféle utakon,szinte úgy kanyarodik mint egy sm,fék nagyon fog,érezhető,4,5 l elég neki,van szélvédelem,utazónak 110-120 inkább,de nincs akadálya a nagyobb tempónak sem,középső fordulaton is kellően nyomatékos,előbb megindul mint a 650-es sv érzésem szerint,simán gyorsabb vagyok vele mint a bandival,nekem tetszik.
Jó nagyon.
Van a lajosnak olcsón.