Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Engem fogtak meg letakart rendszámmal, szóvá is tették, de a bünetetési tételen nem dobott, hiába írta rá a papírra, hogy az olvashatóságot megnehezítettem. Közben abban is kiegyeztünk, hogy amit én csináltam, lánccal letakartam az nem minősül az egyedi azonosítójel meghamisításának, ami bcs... ahogy a mocskos de olvashatatlan rendszám sem. Ellenben ha mondjuk egy darab ragasztószalaggal, vagy matricával tenném nehezen olvashatóvá akkor az már az lenne.. és azzal lehetne járkálni a bíróságra és felfüggesztettért könyörögni
Ja, csak mocskos rendőr meg ne állítson a mocskos láncos rendszámmal!
A fix trafikat meg be kell tanulni hol vannak és nincs gond. Lakott területen kívül ne mis nagyon tudok, településeken meg 60 alatt kell menni.
Úgy néz ki ez országos szinten most lett megkezdve március helyett, mert csak pár napja kerültek ki felénk is. Gondolom tesztidőszak alatt nincs regula...
Persze.De inkább régebbiek mint F4.
RR szerintem drágán mérik,s csóró vagyok momentán.
A fixek szerintem nem "szuper-traffipaxok" lesznek.

Gondolom be lesznek állítva egy fix távolságra, aztán ha ott szépen megmér és lefotóz, meg akkor is ha áthaladtál alatta (tehát szemből-hátulról egyaránt). Ha pedig gyorsan mentél, még a képet is megkapod.

Szóval mocskos, láncos rendszám rulez...
Te is F4-re gondoltál, nem RR-re?
Gondolom nem csak Bács-Kiskunra vonatkozik.
Már telepítik a fix traffipaxokat
"A rendőrség közlése szerint az olvasónk által az 52-es úton látott kamerák még inaktívak, ígéretük szerint telepített kamerák bevezetését megelőzően tájékoztatni fogják az állampolgárokat a fix traffipaxok helyéről."
Mindkét irányba van kamera.
A kérdés az hogy meg tudja e különböztetni az autót a motortól. Mert ha lámpánál álló kocsisornál előregurulsz, előfordulhat hogy záróvonalra lépsz.
De lehet annyira intelligensek, hogy meg lehet velük beszélni.
Előbb írta Dipshit hogy ugyan felállították, de még nem mérnek.
Már most látok a hahun 130 körül borzalmaqkat.
Ha télen találok 2 kiló körül olyat ami húzza a belét és nem megy kétfelé lehet belevágok.
Pénzügy kérdése.
Perik F4-ese is 120 ló körül van emlékeim szerint.
bekaphatod
Nem, mert azok már előrébb járnak és cáfolják.
Van egy két sunyi is.
Facén láttam hogy Tokodaltárón az egyik oszlopra rakták, nem könnyű kiszúrni.
Na ez fasza!
Megy át a halál,én nem vagyok annyira kripli hogy ott verjem a nyálam mint egy holdkóros.
Ezeket nem szoktam,talán az előzést kivéve,de azt is csak ismerős helyen.
Kérdés hogy szemből támadnak?
És ekkor kiírja a szerencsétlen alant hogy ki a zizi. Komolyan élvezem mekkora kretén vagy.. Gyere át az Er be ott folytathatjuk szívesebben küldelek el ott a felmenődbe mint itt szemeteljek..
Annyira intelligens hogy kocsiból kiszúrja a nem becsatolt övet, záróvonal átlépést, zebrán előzést meg ilyen finomságokra képes.
90korul mentem at alatta autoval 2hete, egyelore nincs csekk
Áh,kiváncsi vagyok meddig húzod mielőtt felrobbansz.
Nem lehetne hogy csak simán befognad a pofadat azt hanyagolnal?
Ha ez a becsípődésed lehetsz simán balfasz is.
Nekem jó.
Komolyan elgondolkodtató hogy tényleg magadból indulsz ki. Esetleg fel is vonultál a barátaiddal buzi felvonuláson? Nyilván sokan köpködtek rád homár- s buzi felkiáltással, ha így megragadott ez téged, hogy folyton leírod...
Hogy mágus e az nem biztos.
Van elég ideje,kedve,pénze hogy gyakorlati úton kiseggelje a megoldást.

Azért videón érdekes hogy főtengelyt köszörültet,kuplunglamellát csiszol,es juszt is beindít egy láthatóan szar füstöt eresztő motort hogy bemutassa hogy szar.
Nem bíznék rá valami modernebb cuccot,csak karbis régit.
Vagy azt se.
Az én gépemet nem kéne fészbúkon letiltatva szar ez de neked felkiáltással kitenni.
Nem a gép miatt hanem mert nem profi a felhasználókezelése.