Az eredetvizsga a saját érdeked minél hamarabb elvégeztetni lehetőleg még a szerződés előtt. Mert ha lopott vagy bármi gebasz van csak ennek a díját bukod. A biztosítás viszont kötelező még aznap, de többször úgysem fogom leírni
Még aznap kell biztosítást kötni, anélkül elvileg el sem hozhatod lábon a motort. Eredetvizsgálat meg azelőtt mielőtt kifizeted, bár ha ismerőstől van akkor talán nem basznak át. Köss még most biztit s netrisken, ha nem akarsz szívni vele.
Akkor felszámítanak hétfőig 4 Ft+áfát.
Nem szokták a régi tulajok elvinni eredetvizsgára.
Ha 15 napon belül bukik meg, nem rollback-elődik az adás-vétel?
Miért a jóhiszemű vásárlón csattanna az ostor?
Fedezetlenségi díjat fogsz fizetni a biztosítatlan napok után. Az eredetvizsgával meg csak az a bibi, ha ott megbukik akkor az ciki.. ezért ajánlott úgy venni, hogy friss eredetvizsgával adja az eladó.
Miért késtem el?
Mondjuk azt úgyis megkötöm hétfőn a netrisknél, de eredetvizsgára csak jövő utáni héten tudom vinni. Van rá 15 napom.
Van valami hátulütője, ha később csinálom meg ezeket, nem az első napokban?
Köszi!
Szerintem egy darabig még gyorsabb leszek GS-el a kanyarokban.
A technikás egyenesek veszélyesek, mert provokál a sportdob.
Összeszorult gyomorral jöttem most haza így az esti órákban. Nem lehet vele halkan menni.
Már várom mikor jelennek meg a kerítés előtt a szomszédok fáklyákkal meg vasvillákkal.
Deklitomites kell.
Delutan hozta a postas.
Dili volt benn.
Egy borsarok,ket agy,egy kisebb sarok,par forgoszek varja hogy kitegyem es ödon befejezese,kedden vizsga,szerdan mar meloznia kell.
Előbb kell az eredetvizsga, utána a biztosítás, vagy fordítva?
Nem szokták a régi tulajok elvinni eredetvizsgára.
Ha 15 napon belül bukik meg, nem rollback-elődik az adás-vétel?
Miért a jóhiszemű vásárlón csattanna az ostor?
Mondjuk azt úgyis megkötöm hétfőn a netrisknél, de eredetvizsgára csak jövő utáni héten tudom vinni. Van rá 15 napom.
Van valami hátulütője, ha később csinálom meg ezeket, nem az első napokban?
Ha 2003-mas, annak kellene lennie, csak a hirdetésben F4 volt, nem F4i, ezért kérdem!
-eredetvizsga
-biztosításkötés
-átírás?
Szerintem egy darabig még gyorsabb leszek GS-el a kanyarokban.
A technikás egyenesek veszélyesek, mert provokál a sportdob.
Összeszorult gyomorral jöttem most haza így az esti órákban. Nem lehet vele halkan menni.
Már várom mikor jelennek meg a kerítés előtt a szomszédok fáklyákkal meg vasvillákkal.
Deklitomites kell.
Delutan hozta a postas.
Dili volt benn.
Egy borsarok,ket agy,egy kisebb sarok,par forgoszek varja hogy kitegyem es ödon befejezese,kedden vizsga,szerdan mar meloznia kell.
B,gyors a reflexem igy lof....t csap.