Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A fedezetlenségi díj majd 300 forint/nap egy erős motornál. Szóval ha sokáig húzod, akkor drágább lehet mint az éves kötelező.
Az eredetvizsga a saját érdeked minél hamarabb elvégeztetni lehetőleg még a szerződés előtt. Mert ha lopott vagy bármi gebasz van csak ennek a díját bukod. A biztosítás viszont kötelező még aznap, de többször úgysem fogom leírni
Kupec holvaaaaaagy?Olyenkor baszol idejonni a rusnya kepeddel?
De a sorrend jó?
Előbb kell az eredetvizsga, utána a biztosítás, vagy fordítva?
Mondjuk hogy platon erkezett.Legysziiiiiii?
Még aznap kell biztosítást kötni, anélkül elvileg el sem hozhatod lábon a motort. Eredetvizsgálat meg azelőtt mielőtt kifizeted, bár ha ismerőstől van akkor talán nem basznak át. Köss még most biztit s netrisken, ha nem akarsz szívni vele.
Akkor felszámítanak hétfőig 4 Ft+áfát.
Nem szokták a régi tulajok elvinni eredetvizsgára.
Ha 15 napon belül bukik meg, nem rollback-elődik az adás-vétel?
Miért a jóhiszemű vásárlón csattanna az ostor?
Fedezetlenségi díjat fogsz fizetni a biztosítatlan napok után. Az eredetvizsgával meg csak az a bibi, ha ott megbukik akkor az ciki.. ezért ajánlott úgy venni, hogy friss eredetvizsgával adja az eladó.
Miért késtem el?
Mondjuk azt úgyis megkötöm hétfőn a netrisknél, de eredetvizsgára csak jövő utáni héten tudom vinni. Van rá 15 napom.
Van valami hátulütője, ha később csinálom meg ezeket, nem az első napokban?
Injektoros.
Ez már injektoros?
Ha 2003-mas, annak kellene lennie, csak a hirdetésben F4 volt, nem F4i, ezért kérdem!
Az első kettővel már el is késtél, biztosítást még köss ma online
Skacok! Mi a menet?
-eredetvizsga
-biztosításkötés
-átírás?
Köszi!
Szerintem egy darabig még gyorsabb leszek GS-el a kanyarokban.
A technikás egyenesek veszélyesek, mert provokál a sportdob.
Összeszorult gyomorral jöttem most haza így az esti órákban. Nem lehet vele halkan menni.
Már várom mikor jelennek meg a kerítés előtt a szomszédok fáklyákkal meg vasvillákkal.
Nekem alapból, van ott haverom.
Nabazz, már eddig se lehetett utolérni. Gratula!
Azthittem már olyan rutinod van hogy bedugod az egész generátort a helyére azon a lyukon ahol kijönnek a kábelek

Deklitomites kell.
Delutan hozta a postas.
Dili volt benn.
Egy borsarok,ket agy,egy kisebb sarok,par forgoszek varja hogy kitegyem es ödon befejezese,kedden vizsga,szerdan mar meloznia kell.
Bent van már a generátor?
Ha csak úgy nem
A,ezert irtam hogy 106.
B,gyors a reflexem igy lof....t csap.
Nem lehet 100-nál 6.-ba rakni, ha megpróbálod kinyúl egy kéz a blokkból is rácsap a lábadra
Namegy 106 nal 6-ban mennyit forog?