Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mire kitablaznad excellben hogy 4456 vagy 4505 fordulat a jo 6x hanyattvagna ami eleg egeszsegtelenul hatna a kulsejere,es meg nemigen bontak ilyet
HA ráülnél mind a kettőre akkor azt mondanád hogy köszi a dl NEM kell ez fix
Nem kívülről, hanem a karaktere. Azt jól eltalálták.
A Tracer nem kéne belőle, ha túrázni kéne valami, akkor már inkább egy új DL1000.
Amúgy inkább V2 barát vagyok, de ez a 850-es háromhengeres jól sikerült.
Engem meg a kulseje,bizonyos szogekbol olyan mint egy vemhes kakadu.
Tul hangsulyos a blokk.
Nem tudtam megszokni.
A tracer sokkal szebb de az olyan mocskos draga hogy nincs ertelme.
Engem baromira zavart a kuplungja, ahol van. Útban van a lábamnak, vagy nem tudom. Akadt meg benne a lábam mindig
Marmint kulivulrol mint egy szobor tenyleg igen szep,van benne vizesolajhuto.
De nem valo neked az tutifix.
A blokkja nekem igen tetszik. A többi érdekes. Mondjuk amennyiért adják, nagyon sok jó mocit kapni már.
Felev alatt ha 4 en hivtak akkor sokat mondok.
El fog menni.
Amúgy meg lehet megmarad mert már 2 napja fent van a hirdetés és még csak 1 hívás volt
Ez még egy jó ötlet, ott még nem jártam viszont van elérhető közelségben.
Világ közepe hiszen én itt vagyok
Bárdiban próbáltad már ? Castroljuk van szerintem de lehet mol is, 40% kedvezményt meg biztosan tudsz szerezni valakitől és így occó
Csak el ne felejtsem addig míg odaérek ha tudtam volna mikor ott járok hogy ilyen nehéz találni és ott van... Na majd legközelebb
Izmmanó
br023 Most hogy leengedtem 1,8 ra a hátulját már kezd tapadni
Ernyozik.
Nem kell neki.
Köszi, de az messze van, olyan kell amit helyben is megtudok venni, ilyet sem láttam sehol sem
Oszt méne? Amúgy lehet egx Rocketet veszek
A Dozsa Gy. Vegen meg 1690.-
Köszi! Vagy a másikban több volt a levegő
Simán el tudtam volna képzelni.
Valami motor csak kell...
Gyere Bonyhádra, vagy a Pécsen a Mánfa(pihenő) felé vezető úton Pécs végében a mol kúton is kell legyen mert az is motorosbarát kút 2500ft kb
Amugy lallert ne vedd komolyan.