Durrogás szerintem azért van mert nincs az injektor térkép módosítva a dobok mellé. Hagyd bent a hangtompítót, azzal nem okozol tuti gondot. Meg a rendőrök sem néznek annyira sandán..... talán.
Jó napot Urak!Kis segítség kellene.Adott egy sv 1000 nyitott kipufogó(számomra ismeretlen gyártótól)ami iszonyat hangos és durrog(ami tetszett).Van hozzá egy fojtás,azzal viszont túl halk és nem durrog.Csináltam hozzá egy nagyobb átmérőjű dugót,de ezzel sem az igazi.Mit lehetne kezdeni vele,ha mélyebb,öblösebb hangot szeretnék?Ötletek esetleg?Köszönöm
Nem tudom mekkora volt a gyári, de az 5 megmaradt ugyanolyan hosszú így ugyanolyan hosszút csináltattam, pontosan megy a helyére. Most jó lenne a nagy meleg az eső helyett hogy tudjam kipróbálni igazán
Üdv.
Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy az ezresben alkalmazott vezérműlánc + fogaskerék kombó, az miért jobb? Ha jobb egyáltalán.... Én csak gondolom, hogy a rövidebb lánc tovább bírja. Meg ha jól tudom pl az SP1, SP2-ben full fogaskerék vezérlés volt. Amúgy az ezres hangja is emiatt ilyen vonyítós egy kicsit? Kezdünk összehaverkodni a géppel egyébként. :)
Üdv mindenkinek,
segítséget szeretnék kérni! A problémám a következő: SV1000s K3 típusú motorra keresek első fék főmunkahengert, karral. Nagy örömet okozna ha valaki tudna nekem segíteni, ugyanis a szezonban még nem volt lehetőségem egy jót motorozni.... pedig már lassan augusztus :(
A segítséget előre is köszönöm!
Én egy Midea MDDG-20DEN3 típusút használtam, és be is vált, aztán a szárítógép üzembe helyezésével feleslegessé vált, mert a fő páraforrás a lakásban száradó ruhák voltak.
Az ugyan az valóban. Ha egy hideg dologra ráfújsz melegebb levegőt, akkor lecsapódik rajta a pára. A párátlanítónál ezt a legkisebb teljesítménnyel próbálják megoldani, vagyis csak kicsit hűtenek. Egy jó párátlanító 60E környéke, akkor már inkább +40E ft és hűt fűt, és nem kell az összegyűjtött párát kivinni minden nap
Sziasztok, augusztusba Zakopaneba megyek par napra motorral. Tudtok ajanlani egy par szep helyet amit erdemes a kornyeken meglatogatni motorral. Valami vizesest, kilatot, varat stb... amit motorral is meg tudok kozeliteni... nem gyalogturara gondolok.
Pl a brankovsky vodopad vizesest motorral meg lehet kozeliteni? Vagy csak gyalogosvenyen lehet eljutni oda?
Az elv ugyanaz. Működik a dolog, de érdemes becsukni ajtót, ablakot, hogy ne jöjjön be kintről a pára, ha már bent szárazabb a levegő. Anyám télen szokta használni a fürdőszobájukban teregetésnél, mert ugye kifelé olyankor nem szellőztethet folyamatosan.
Meg szeretném puhítani az ülést és formára a 2004-es típusét kialakíttatni.