Szia! Ha még eladó a zselés ülés engem lehet, hogy érdekelne. Kényelmesebb mint a gyári? Méretre teljesen azonos? Esetleg jársz Gyöngyös környékén vagy az M 3-son?
fekete rezső (freb bt) ferihegy mögött,a kurvák után jobbra:-)
ha nem az a tudat hiányzik hogy egy kalap pénzt ölsz az ülésre,hanem korrekt de olcsó megoldást keresel akkor ő a te embered
:-)
Tök normális. A kézikönyvben is benne van, hogy kb. 4L van még a tankban, amikor elkezd villogni.
Amikor meg fixen világít, akkor még 1,5L környékén áll.
Jó ez amúgy, hogy idejében jelez, nem mindenhol állnak sorban a kutak az út szélén, és a vezetőnek sem mindig van ideje azonnal a kútra rohanni.
Hali
2004-es Sv-n -em van. A kérdésem hogy az normális hogy mikor felvillan az üzemanyag szint jelzője vagyis már világít akkor k 11-12 litert tudok tankolni ,na ez valahol 230km környéke. Na most kérdem én ha tényleg 17 l a tankja akkor mi a ..............ért jelez be 12nél? az akárhogy is számolom még majd 100km.......... mindenkinél így van ez?
Bocs, de nem szedem szét, olyan mint a gyári csak kicsit más, kívülről ugyanolyan mert a belsejét cserélték ki, más szivacs és zselé került bele. Nem tudom Vanyeknek van-e róla kép vagy sem.
Én személy szerint a biztosítékoknál keretem meg melyik az a szál amin csak gyújtáskor van feszültség, és ide forrasztottam be, egy biztosítékon keresztül az usb töltőt. A hátsó ülés alatti biztosítékoknál csináltam mindezt.
ha nem az a tudat hiányzik hogy egy kalap pénzt ölsz az ülésre,hanem korrekt de olcsó megoldást keresel akkor ő a te embered
:-)
Igaz 170-nél vonyíkolt.
Amikor meg fixen világít, akkor még 1,5L környékén áll.
Jó ez amúgy, hogy idejében jelez, nem mindenhol állnak sorban a kutak az út szélén, és a vezetőnek sem mindig van ideje azonnal a kútra rohanni.
Valahol olvastam,hogy 4,7-nél jelez.
2004-es Sv-n -em van. A kérdésem hogy az normális hogy mikor felvillan az üzemanyag szint jelzője vagyis már világít akkor k 11-12 litert tudok tankolni ,na ez valahol 230km környéke. Na most kérdem én ha tényleg 17 l a tankja akkor mi a ..............ért jelez be 12nél? az akárhogy is számolom még majd 100km.......... mindenkinél így van ez?