Jól összepasszoltok ti itt a zolikapubikával- a levitézlett géesöccáhuszár- most már újdonsült nagyarc hondás, meg a nem kisebb fax legjobb a trumphzolika. Menjetek szobára!
"Nem a 120 km re lévő Zalakomári tankcsapdás-sátorbahányós talira járok.
A haverjaidnak böfögd a zacskos humorjaidat.
Első körben a szivargyujtós szarod nem vízálló tehát ha nem halfejű mocskosronda idomoszéhétötvenem van vasuti hótolóméretű bamba fejidommal cseszhetem.
Azonkívül az USB csatlakozók hajlamosak a kirázkódásra mind a gps-ből mind a kórságos töltőből sőt maga a z autós GPS csatlakozója is megpusztul
Ez meg egy fix normális teljesítmény kultúrált csatolóval vízhatlanul.
Mindenre jó az univerzális de a céleszkö jobb."
Sose tudom miért..
Amikor ki kell találni meg meg kell hozni az elhatározást, akkor mindig olyan jó buli, de amikor csinálni kell, mindig elgondolkozom, hogy ezt meg ugyan már megint minek kellett, de aztán valahogy mindig újra belevágok..és persze mindig újra megkérdezem magamtól.. miért nem maradtál a seggeden?
A haverjaidnak böfögd a zacskos humorjaidat.
Első körben a szivargyujtós szarod nem vízálló tehát ha nem halfejű mocskosronda idomoszéhétötvenem van vasuti hótolóméretű bamba fejidommal cseszhetem.
Azonkívül az USB csatlakozók hajlamosak a kirázkódásra mind a gps-ből mind a kórságos töltőből sőt maga a z autós GPS csatlakozója is megpusztul
Ez meg egy fix normális teljesítmény kultúrált csatolóval vízhatlanul.
Mindenre jó az univerzális de a céleszkö jobb."
sírva röhöhtem
A földszinten még jó ötletnek tűnt.
Amikor ki kell találni meg meg kell hozni az elhatározást, akkor mindig olyan jó buli, de amikor csinálni kell, mindig elgondolkozom, hogy ezt meg ugyan már megint minek kellett, de aztán valahogy mindig újra belevágok..és persze mindig újra megkérdezem magamtól.. miért nem maradtál a seggeden?
Tényleg kell a tablet teló a szemednek.