Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rabolók
Amit kell azt rendbe rakom rajta és meghirdetem.
23400.
Igen, bejelöltem azt az opciót és így ennyi, persze adóval írtam, amúgy 11e.
A GS-t is megtartod, vagy mi lesz vele? Mert ha eladod, akkor semmi akadálya nem lesz annak hogy a CBR-en legyen a bónusz, aztán jövőre még a biztosító fog neked fizetni
Gumik,fekbetet,idomok,benzin,gyertya,legszuro..lanc.......doboztarto....ehhh.
Teljesítményadóra gondolsz? 25 kW-ra is 7500 volt egy évre. Előre félek!
Neked mennyi?
A GS-re nekem is 4072 volt a B05.
Majd nezd meg az adot is.
Ha megvan még a GS-e, akkor létezik olyan opció hogy párhuzamos üzemeltetés. Nem tudom, mennyi kedvezményt ad.. de valamit csak számít, különben nem lenne.
Új járgánynál újra indul a bónusz mannusz fokozat. Bejelöltem a párhuzamos biztosítást, de hiába.
Nekem a két motorra ennyi.. úgy hogy láma voltam és nem váltottam a Divinél...
B06.10500.
Nem viheto at a Gs e bonusz igazolassal?
Igen, szoktam(azaz már leszoktam róla). A kedvezmény annyi rá.
Viszont nagyot csalódtam a minőségében 1-2 éve! Nemtudom, h máshol gyártják, vagy mi történt vele, de sorjás a betét, a fém, hidegen nagyon karistolós, leég a festék róluk. Fogni fog, de nagyon szar vakarni a fékdugattyúról a ráégett festéket. Rosszabb mint a fékpor...
EBC HH-t vegyél inkább, ha rám hallgatsz. Nem eszi annyira a tárcsát, és jobb a fékhatás is.
Mondjuk kapásból éves csekket választottam, meg sem néztem a többit... na majd jövőre.
Na jó, de én most A0-ás mazsola vagyok, te meg valami B52-es vén genyó!
Köszi!
Az enyem olcsobb.
Na megtaláltam mindent és a mai nappal megkötöttem. Adóval együtt 14654 HUF. GS-nél nem így volt...
probáld meg a kundh- nál online,ugyis az a legolcsóbb
Akkor ne kockáztass, ma már ne motorozz

Grat a géphez
Újat kell tudtommal kötnöd, hiszen az előző tulaj biztosítása érdekmúlással megszűnt.
Azonnali szerzodeskotes
Most vasarolta?
Épp most kötöm, de a netrisknél azt írja folyamatosan hogy kötelező biztosítás váltás. Elértem egy olyan pontra, ahol meg kellene adni a jelenlegi biztosítási adatokat.
Help!
Egyébként már csak holnaptól lehet kötni...
Rollback-elődik elméletben, gyakorlatban meg bukta a motor, és utána sok sikert a pénz behajtásán az eladón....
Ráadásul úgy tudom, külföldről hozott járműnél nem is kell eredetvizsga, csak a második itthoni tulajnak, ott borulhatnak a dolgok.