Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kozepallvanyon megy ennyire......
HSM úr! Hányszoros gyorsítás a mellékelt videó?
Hahaha...
Nem az én videóm, de szerintem ügyesen csinálja a srác. Bár mint írja alul, nem "rajtol", csak szépen elindul, ott még kuplunggal lehet hozni kicsit ha valaki nagyon maximalista.
MZ ellen a régi robogóm lett volna vicces, de az már csak képeken van meg, úgy viszont nem gyorsul túl jól.
ne vedd komolyan. De ha te vezeted azt az sv-t akkor az mz-vel is legyorsullak
Persze, csalni lehet.... De minek?
Hanyszorosan gyorsitsam a videot hogy jol erezd magad? :D
Igazából csak egy akciókamera kell a műszerfalra szegezve, és máris pontosan mérhető a 0-100 sprint.
A 675-ös angol nehézipari háromhengeres veszélyes ellenfél, nyilván erősebb az SV-nél, bár ahogy nézem, csak bő 70-nél lépne meg, amikor el kell váltani az SV-n az egyest.
Azért szépet gyorsul a kis-SV, ha jó kezekben van: link.
sziasztok! sv 650 (2008) ra keresek soprtdobot olyan 30-35 környékén. köszönöm
Az ezresen egyebkent en is gondolkoztam. Egyet elobb ki kene próbálják. De ha melle teszem a superduke-ot, azert arban nem viszont fek futomuben hatalmas különbség van
köszönöm!
Gyorsulj egyet a Zolival barhonnan barmelyik sebessegi fokozatbol. Vagy ha meglenne a hondam addig mehetnel vele a stopper ellen mig megunod :D
Ha beleszerettel akkor nincs mirol beszelni, a fek szerintem nagyon jo rajta az en ezresemhez kepest is bar nekem fos ferodo betetek vannak egyelore. Futomuve az kb a 04es hornetemmel van parban, nekem nem tetszrtt hogy tekeredik a váz. A z-vel nem mentem annyit hogy ezt érezzem. Nem is biztos hogy érződik. A ccm elonye miatt nem kell agyonforgatni de kb ugy megy mint a hornetem ahogy ment.

Abs... Sokszor nagyon jo de sokszor hatrany. Motoron csak hallottakat tudok mondani. "az a legjobb hogy ki lehrt kapcsolni". Ha tudod hogy nagyot fogsz fekezni akkor hatrany mert hosszabb a fekut de ha nem tudod hogy fekezned kell akkor nagyon jo hogy nem fog megcsuszni amikor panikbol a fekre nyulsz.

Ha talalsz jo gepet ami abs es mindenkepp azt vedd. Szerintem!
Régen a villanyablak,villanytükör és légykondi se hiányzott meg a 5. fokozat.
Ma már alap.
Ha kell hát kell.
Mondtam,ha nélküle nem 3,2 lenne csak 2,9 én örömmel kihagynám.

Eddig nem éreztem az abs hiányát, csak ahogy nézegettem feltűnt, hogy van és akkor már miért ne? Eladásnál sokat számít majd pár év múlva
Tudom...

Hát, ha szerelem, akkor meg kell venni és kész!
A fal hőszigetelése nincs összefüggésben az ablakokon lévő párával. Valószínű a korábbi nyílászárók tömítetlensége miatt volt egy természetes szellőzés, el tudott távozni a benti páradús levegő, ami a mostani fokozott légzárású nyílászárókkal nem valósul meg.
A hőátbocsátási tényező értékeket nézve egy új kétrétegű ablak is közel egy nagyságrenddel gyengébb, mint egy jól szigetelt falazat, így természetes, hogy a pára az üvegfelületen csapódik le.
Következő télen meg kellene mérni a levegő páratartalmát, mert feltételezhetően az optimális 40-60% közti tartományon kívül esik, illetve a levegő minőségét is, és az eredmények birtokában továbblépni.
Na ja,máig vert izzadok hogy ne marjak bele kanyar kozben a fékbe,meg gázvisszvágás,hátsófék használat,néha megy néha nem,de mukodik.
Régebben parasztbol elmaráskor tuti segített volna az abs.
Mostmár annyira nem para csak a murva és a sok fa,bokor meg a kanyar.
ja tényleg

HSM
Na neee, ezt nem is tudtam
Csak a kicsi z egyesben 100 felett megy.
Pár napja már volt ilyen vita csak más motorral. Nem kívánom folytatni, nekem Z kell és kész
Lefele,engedni.
ha SV-re gondolsz akkor csak ki kell fordítani oldaltra, ha jól tudom.
Zoli jól modja.
A mai új lakàsoknàl minden helység ablakàba beterveznek pàraérzékelős résszellőzőt.
Aereco !
Utólag is beszerelhető , de maceràs.
Jobb màr igy rendelni az ablakokat!
Elfogadom, nincs harag.

"Hát kigyorsításkor úgy ott hagyott, hogy nem győztem váltogatni, aztán még 6. után is pakoltam volna feljebb, eredménytelenül..."

Ez mondjuk nekem erősen user error szagú... Ha jól ki akarsz gyorsítani, akkor nem hamar felváltasz 8 sebességet, hanem minél jobban kihúzatod a lehető legkisebben.... Ha nem húzatod ki, akkor nem lesz meg a teljesítmény és még egy másik SV is röhögve otthagy utassal, nemhogy egy erősebb motor.
Szerintem azt még be lehet építeni.
Hali
Nem kell még cserélnem csak nézegettem a vasat. De gyertya cserénél le kell venni a hűtőt? Nem sok hely van elől.....
Mondták nekem is hogy ha leszigetelem a házat + nyílászárócsere, egyrészt meg fogunk hali a beltéri átfolyós kazán miatt, de addig is tiszta páralecsapódásos lesz a ablakunk. A CO ellen már megtettem a lépést, fúrtunk egy 10 centis szellőzőt. A páralecsapódással nem találkoztam, persze én nem műanyag, hanem fa nyílászárókat vettem. Persze szigorúan natúrt, mert a festettet horror áron adták.
Egy élmény volt gombaölővel átkenni őket, meg 2 rétegben lelazúrozni. Már értem hogy miért annyival drágább a festett...