Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem meg sem fordult a fejemben. De mi van ha a bontott mar kopott? na mindegy, nem en kell szerencsere se szetszedjem se osszerakjam
Lehet egy ep komplettel jobban jarsz.
De igazabol mindegy, az alu haz mentheto csak talan.
Ovatosan vagdga bele meg kelleni fog.
Nagyon hajlott teloszarat hogy lehet szetszedni? Le kell vagni es kesz? A haz nem serult csak a becsuszoszar teljesen elhajlott. nem sajat motor...
van ilyenem kékben ha érdekel olcsón, robogóra nem nagyon kell ilyen kesztyű
De nagy kár hogy nincs kékben :-(

link
Amúgy vannak termosztátok olajhűtőhöz is, azt nézegettem. Hihetetlen, hogy Suzukiék még azt is kispórolták. Pedig az gyönyörűen visszafordíthatta volna az olajat hideg időben.
link
Pici, és nem is drága cucc.
Akkor nem lett volna miről beszéljek....
nagyon szép a kilátás
En berofenettettem mert a keddi uszoda utan kinyiffant a duda.
De kiszaradt es ujra megy.
Amugy melo rogyasig.Nem erek ra takarni.
Ma biztos jó meleg volt az olaj annak aki használta a motorját, lehet még egy nagyobb olajhűtő is elkélne aztán legfeljebb majd letakarjuk
Egy erre a célra épített szerkezet, talán 1.4 benzinmotor van benne egy automata váltóval
Milyen szerkezet húz itt fel?
Ettol nem fog porogni csak az olajhutofutotol.
Mai program, csak mert leült a topic és szeretitek nézni a szép szőrös lábaimat
Hívd a számot remélem a srác nem haragszik meg hogy közzé tettem a számát de nekem tökéletes Pécsen mikor találkoztunk láttad nem vagyok egy vékonyság
Kell, posta nélkül.
Az adatlapomon látszik valamennyire
Hello Mindenki A tükörhosszabítást nekem egy srác cnc-n csinálta a tükörtalp és a szár közé 35mm-ert szélesít. Mart alu 8mm vastag 20mm széles 55mm hosszú az egyik fele pontosan olyan mint a tükörszár,a másik feléből ki van marva a szár helye pontos furatokkal feketére festve 1pár 3700ft postával telszám 06306302183
Felvonulás-tempóban? Dehogynem... Jól felforr, és jó nehézkes olyankor a váltó.
Vmelyik nap a Boci topikban írta vki, h menni akar, de már a városban sem bírja a motorja a meleget. Hát nem éppen a burkolt lég-olajosnak való ez a menet
Vonul az a szivárványszín tollat a seggébe dugó.................
Igazából nem tudom , de mindkét nap durván meleg lesz
Nemsokára indulok motorral a Balatonra, de én inkább vitorlázom az afrikai szélben
Nem lesz gond az olaj hőfokkal.
Kell egy kicsit állítani rajta vagy már nem lehet?