Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A GS500F-en ugyan az a visszapillantó van, csak hosszabb a szára, de láttam már fa alátétet is SV-n valakinél.
En is csak a karjaimat latom hatrafele pedig nem is vagyok nagydarab. Viszont csak elore nézek.
Én kaptam egy tükörhosszabbítót ami gyakorlatilag a tükörtalp alá egy kb 5cm vastga "alátét". Nekem most így jó a bőrruhával.
Sziasztok!
"mzkormányosítottam" én is ahogy itt sokan mások, viszont nekem olyan problémám lett ebből kifolyólag, hogy nem látok túl sok mindent a tökörben. Más is szembesült már ezzel a problémával? Nekem vagy 2-3 centit kijebb, meg 2 centit feljebb kéne emelni. Ki hogy oldotta meg?
Neten láttam már ilyen tükörmagasítót, plexi meg tökürfelfogatás közé, de nem merőlegesen van a felfogatása a tökörnek a motorra, így kifele nem sokat tolna az a magasító. Valami ötlet valakinek?

Egyébként nekem a költségek:
-MZ kormány 2.500
-bovdenhosszabbítás 3.000
-fémhálósfékcső 15.000
-kormánybefogó 5.000
- villahídba "álámínyium" lemez 1.000
A http://www.r17.hu/200-michelin... MICHELIN PILOT STREET menyire jó, valaki használ ilyen gumit?
Azt hittem elfelejtettem motorozni, tavaly vettem a motort... :)
Gyanakodtam arra, hogy hátul 180-as gumi van, az okozza, hogy kanyarban nem merek menni. De végre eljutottam addig hogy elöl 2409 a DOT száma a guminak, hátul nem emlékszem, de xx09 az biztos. :D
Tesztkornek vege. Egy teljesen mas motoron ulok most. Sokkal kezesebb, iranyithatobb, kenyelmesebb, biztonsagosabbnak erzem lassu temponal. Egyetlen hatranya talan hogy kikerultem a plexi szelvedelmebol.

Ajanlom mindenkinek akit zavar a csutkakormany
Akkor 6-os út Érdig, meg vissza...
Ezert nem kell vinni.
Köszi! Az nem baj ha nem annyira kanyargós mert múltkor is csukva volt asszony szeme mögöttem mikor beértünk egy kanyargós részre.
Rakhatok bele 10 es kapupant csavart is nem?
2 ajtókárpit patenttal el lehet tüntetni
Mig odaer a bontott felso villahid ami nincs kifurva.
Az nem rossz! És időben mennyi visszaalakítani kb?
Már megy GS fórumon.
Fogyasztas flame kezdodhetne.
Befejezodott
50bol kenyelmesen kijott.
Voltál mostanában arra, befejeződött az útépítés Zobákpuszta és Magyaregregy közt?
Mennyibe volt, és mennyi idő az oda-vissza alakítás?
legalább már nem az olajtúlhűtvefűtve a téma
Most nagyon röhögök
Ezek szerint még alsógatya sem lenne rajtad? ....franc sem akar mögéd kerülni, van kutyám.