Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ami azt illeti, átérzem a helyzeted. Viszont az "idegi" részéhez én már szerencsére hozzászoktam a közlekedésnek. Én is gyakran mormolok körmondatokat a sisak alatt, de azt már megszoktam, ahogy azt is, hogy a sok telefonnyomkodó és néző de nem látó helyett is én előzzem meg a bajt.
Viszont a teleszkóp számomra sokkal idegesítőbb, a mai budapesti és környéki útviszonyok mellett gyakorlatilag folyamatosan kapom a visszajelzést a teló képességeinek hiányáról.
Köszönöm a felajánlást, idén nem aktuális a dolog. Most inkább megyek többet a gagyi telómon.
Megvan.

Csak kéne motiváció és pénz.
De akkor lehetőleg a vezérlést is Jawára kell cserélni
Ha idegesít, akkor abba kell hagyni az egészet.
Én egyikről sem sajnáltam semmit, de a hajamra kenhetem, mert az utak fosok, a közlekedők 90%a meg idióta. Nagyon nem pálya a kerülőutak helyett is kerülőutakat keresni ... menni nem lehet normálisan ... mindenki basztatja a kibevert telefonját a kocsiban.
Kanyarban, lámpánál, egyenesben, mindenhol. Utána néz hülye fejjel, hogy `jáj há nem is láttalak`.
Spec. megint eljutottam oda, hogy kapja be mindenki és befejeztem. Abban semmi öröm nincs, hogy ordibálok a sisakban 2percenként és minden 3.embert szájba akarok csapkodni
Csak téged a motor dühít folyton, engem meg a rajtam kívül álló tényezők Az meg nem jó már ...
A tartalékterv ez.
Párszor láttam ebay-en külső csövet párban 35-40 rugóért csak mostanában nem.
Tartsd meg! Ha pályagépet veszel, ezek fogyó alkatrészek lesznek.
Van két hajlott 2007-es CBR600RR teleszkópom.
Abból az egyik menthető a másikhoz kell egy külső cső 60-ért viheted és már csak fék,villahidak,kormáncsutkák,keré,féktárcsa és egy halom bizbasz kell hozzá,meg a km óra jeladó.
Olaj nélkül félek, hogy túlzottan kultúrálatlan lenne a járása.

De mint írtam, beletörődtem, hogy ez ennyit tud. Ha hígabb telóolajat teszek bele, akkor meg könnyen az atompuha rugó okozna gondokat, én sem vagyok pici és sokat megyek két személlyel.
Mind1, jövő nyárra összespórolok egy GSXR telóra valót és helyrerakom, addig már kibírom ezzel.
De van láttam már, 500 ccm este ha találok linket megmutatom a többieket úgyis annyira érdekli
uhh.

90-100 és 110-120
Szerintem a tó előtti, meg a város utáni (Selmecbánya) 5-10 km elég érdekes lehet.
115,4 km-138,6 km ig.
Segítene ha kiöntenéd belőle az olajat?
Egész olcsó megoldás.
Melyik szakasz érdekelne mert az egész baromi hosszú
Sajnos nem. Pedig igencsak örömömre szolgálna, ha kicsit visszavenné magát benne főleg a nyomócsillapítás.
De abba beletörődtem már, hogy amíg nem rakok bele normális technikát, addig ilyen marad. Ez a technika ennyit tud.
A teló meg mégpuhább
Most melegben tökéletes az olajhőfok. De nincs elfelejtve a projekt.
Nem fog menni, mert nincs 2 hengeres etz
A Jawa 350 tengo kell neked
Nem tudom mi az az etz es azt sem hogy mi az a fotengely, a motorom kozelebe ne jöjjön az a lenyeg
Igazad van! Épp ezért én inkább az ETZ holmikat preferálom, csak modernebb!? Pl. kér ETZ főtengelyt próbálok átalakítani hátha sikerül olcsóbban kihozni mint a gyárival?
Neee, ezzel az mz dolgokkal levisztek az eletrol
MZ ülés akart lenni csak a hülye telo okoskodo billentyűzete már találgatott helyettem
Kapsz egyet szuletesnapodra ne aggodj