Nem kell kép, vizuális alkat vagyok....no meg a francot sem érdekli ahogy félmeztelenül alsógatyában mezítláb szelfizel a motorod mellett úgy, hogy a befogó nem is látszik.
10es alu lemezt befaragtam alá, valami loctite kétkompnensűvel beragasztottam és a bandit befogó. Pont tudom állítani a telót. Majd mindjárt kiderül hogy milyen. Csináljak képeket ?
Maximálisan egyet kell értsek veled. Sokkal jobb a beláthatatlan részeken inkább lassan menni, minthogy aztán a susnyásban kössön ki az ember nyakában a motorral. Ugye, a közút nem versenypálya.
Amikor a tömegre rájön a versenyezhetnék, nekem mindig az jut eszembe, úgyis mindig van valaki, aki gyorsabb, még a nagyszájúaknál is...
A legjobb, ha mindenki megy a maga tempójában. Van bőven parkoló bevárni a lassabbakat...
Ha nincs külön dolgod a 6-oson, akkor Pécs-Komló-Magyaregregy útvonalra térj rá!
Amikor a tömegre rájön a versenyezhetnék, nekem mindig az jut eszembe, úgyis mindig van valaki, aki gyorsabb, még a nagyszájúaknál is...
A legjobb, ha mindenki megy a maga tempójában. Van bőven parkoló bevárni a lassabbakat...
Pécs és Bonyhád között van valami nézni való ahol érdemes megállni?
Én leszek a fagyizó királya!
Az teny.