Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mostantól félve fogok motorozni... egyikőtöket sem engedem magam mögé
Nem kell kép, vizuális alkat vagyok....no meg a francot sem érdekli ahogy félmeztelenül alsógatyában mezítláb szelfizel a motorod mellett úgy, hogy a befogó nem is látszik.
10es alu lemezt befaragtam alá, valami loctite kétkompnensűvel beragasztottam és a bandit befogó. Pont tudom állítani a telót. Majd mindjárt kiderül hogy milyen. Csináljak képeket ?
Az elég lesz? Mit tettél alá? Csak azért kérdem mert az én befogóm kurva vastag, persze lehet, hogy a Bandité is ilyen.
Bandit 1200
Miféle befogó ez?
Kesz az mz kormany
Kell szolni a Joco gyereknek meg a Dozernak is
En Hirdnel balra befordulnek, ott van egy kis kanyargos rész. Ha bonyhad felol mesz akkor a volgy ami szep, kb szaszvar es zobakpuszta között
Nincs külön dolgom, na majd este bele tervezem
Nagy kár
Ha a mecsekbol visszafele akko nemszeretem.
Komló környéke nekem nagyon tetszett, amikor a múltkor mentünk, Bonyhád felől.
Bocs, hogy belevau.

Ha nincs külön dolgod a 6-oson, akkor Pécs-Komló-Magyaregregy útvonalra térj rá!
Olyat csak magamnak tudok
Hmmm az nem sok. Nem tudom még hogy szombat vagy vasárnap. Karbi szinkront tudsz csinálni?
milyen 3-4 mm? Nincsen drótkorongos flexed, vagy mi? :)
A Vanyek amugy semmi de tenyleg semmi. Ha bonyhadon vagy jelentkezz a Molon allj meg es odamegyek
Maximálisan egyet kell értsek veled. Sokkal jobb a beláthatatlan részeken inkább lassan menni, minthogy aztán a susnyásban kössön ki az ember nyakában a motorral. Ugye, a közút nem versenypálya.

Amikor a tömegre rájön a versenyezhetnék, nekem mindig az jut eszembe, úgyis mindig van valaki, aki gyorsabb, még a nagyszájúaknál is...
A legjobb, ha mindenki megy a maga tempójában. Van bőven parkoló bevárni a lassabbakat...
Hétvégi terv
Pécs és Bonyhád között van valami nézni való ahol érdemes megállni?
Ha legközelebb mentek túrázni és valaki kamerázik, így tegye, legalább nem maradunk le semmilyen részletről sem
Ó hogy erre nem gondoltam!
Én leszek a fagyizó királya!
Mit,hogy nagy mellennyel duma jovok mototorozni oszt nulla?
Az teny.