Az kemény... Nekem egy 50-es NRG-m volt, Purejet, ON/OFF gázzal mentem vele, és úgy is 150-200km-t elmentem a szintén 6,5L-es tankkal városban, és még így is utáltam, hogy állandóan meg kell állni tankolni... Mondjuk érdekes járgány volt, városon kívül se kért kevesebbet...
Nem azt irtam, hogy beesnel, hanem belokned. Raadasul a kicsit irtam. Doblal ra gyufat is szvsz, mert a 6.5tank nem eleg 100ra. Pontos adatot nem tudok.
A leengedett fej miatt csak 100as oktan jo neki, mert szetdetonalna az agyat ... benga melle tolni kell meg neki a Castrol 747est. Szoval nem egy gazdasagos valami lett belole Az viszont marha nagy elonye, hogy sosem kell varosban az aszfalt ala is bebujt trafizo rendort lesni es a gumi sem 5-6000utan cseres
Tudom, hogy azt cinkelted.
Nálam azért ez már a túlzás kategória. Odafigyelek magam is a benzinre, de csak amíg nem megy nagyon az élmény rovására, különben kár ráülni a gépre. Azt a hintázós technikát még olvasni is fájdalmas volt...
Ne hidd, hogy hamar elváltogatok. Legfeljebb hármasig szoktam városban felváltani, 6-osba is csak nagy sebességnél, ha kis motorfékre van szükség...
Én amúgy a kétgyertyás K8 blokknak és az előrelátó vezetési stílusomnak tulajdonítom a kedvező fogyasztást.
Nem hinném, hogy egy sportmotorral az árokba kötnék ki, ha az SV-vel sem teszem, gyengébb futóművel, gagyi gumikkal...
Most ki ne talaljatok, hogy komolyan irtam a hintaztatast
A Kutya kilometeres hinta-palinta cikket cinkeltem vele
Am eleg jol esznek a gepeitek, szoval az nem rendeltetes szeru, hanem hamar elvaltogatott legjobb esetben is lightes hasznalat.
A kis rohangalosomat Te pl. tuti belokned az arokba
Nálam is ilyen a szitu. Hintázzon vele akinek két anyja van.
Nekem mondjuk az a tapasztalatom, hogy nem attól fogyaszt keveset a motor, ha lassan mész vele, sokkal inkább a lendületre vigyázva, illetve haladósabb útvonalakat választva lehet spórolni.
Fetöltöm én este nem gond.
De hogy féórán át egy narancs tankot triumph felirattal láss és egy műszerfalat messziről.
Ráadásul kegyetlen fütyülés az van.Szél által.
Gyors annyir amenbyire birom.