Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

7-8 literrel köszöni szépen jól elvan
Hát.............nem mindenkinek tellik ezres motorra.
elég sok
Üdv!
Ha valaki plexit szeretne a motorjára,van egy eladó!
Nos fogyasztásguruk.
Az utolsó etap szerpentinestől,donovalystúl,eszement rohanásostúl 268,9 KM-re 14,29 literre jött ki.
Így túristamódban 5,3/100-as átlagom van.
Megprobalok n-est szerezni, ha nem akkor gyartatok hozza egy 10centivel hosszabbat
Áthelyezéssel igen, de nyilván jobb lenne hozzá a N-é.
Sanyi, az mz vagy etz kormanyhoz a gyari gazbowden eleg hosszu volt?
Már rég nem cserélek szimering nélkül olajat mert vagy 60-70%-ban pár héten belül elengedi magát az új olajtól.
Elfelejtettem megkérdezni, de csak olajat érdemes cserélni, vagy akkor már szimmeringet is kellene?
Nem folyat, de 33000km van benne
Köszi
Én 10-est tettem bele, de a 7.5 is jó lehet mivel szelepelt és lehet állítani így nem csak felesleges a 15-ös hanem káros is lehet.
Meglatjuk meddig
Igazad van!
Azt hittem hogy valami hatósági szigor van arrafelé, de ezek szerint csak önuralom.
Nem akarok en is a szalagkorlat ala csuszni...nagyon sokszor elertuk azt ami mar nem valo utcara.
Mi az hogy nincs a Mecsekben állatkodás?
S20, az 1ben az elso teligazasnal megcsuszott es utana semmi. Igaz 4000km es vászon. Jo lesz ez nekem, plane hogy mar nincs Mecsekben allatkodas.
Megharapott valami állat, és kabáton keresztül nem tudtam agyonütni.
Az inkább túra mint sporttúra gumi.
Mi volt előtte? Az jobban tapadt?
Bt023 letesztelve. 1-2ben konnyu megcsusztatni.

Meg vissza allitottam a futomuvet a gyari forma szerint mert mar nagyon el volt tekergetve es nagyon hintazos lett. Tegat a konyv szerinti beallitas szar.
Van.
Csak inditaskor nem azonnal alszik el a lampa.
Lehrt visszaenged az olajszuro.
Sziasztok!

SV1000-be milyen viszkozitású teleszkópolaj ajánlott?
Köszönöm!
Minek mérsz olajnyomást? Nincs vagy mi?
Na ja, de ha ott megállunk feredni akkor a motorozásnak már lőttek. Viszont tetszett a tó így a családot a nyáron kiviszem arrafelé.