Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy RÁSPOLY!
Csipamarek!
Ezt senki nem ismeri el, csak Te beszéled be magadnak
Azt akkor használom amikor pályázást hazudok.
Beton zsaluko autentikusabb eredmenyt hoz.
Nem cseszi el az gumikepet a voros teglapor vagy azt eltunteto mosoviz.
Elmeletben atomfizikus vagyok.
Meg az a hantamester nemjovokelmotorozni kupec is elismeri.
Gyakorlatban meg mrgint mast mutat.
Teny hogy az itteniek lrgtobbjehez kepest kurvakeson kezdtem.
Ez is belejatszik,de a ldnyek ha szarulis csinalom akkoris elvezem.
Es fagyit mindenhol lehet kapni a motorom meg kiba....tt jol mutat a fagyizo elott.
A kistégla is fent van a doppinglistán.
10 centi is sok lesz.
Srácok, a gumi széle is ki van fizetve!
Nem sikerult sehogy, levettem.

Vanyek, a 6cm eleg? 10et neztem kb es ugy gondoltam 15cm-rel toldatom meg.
Tolnan próbálom hatha megtudjak csinálni. Kivetelesen de koszi a segítséged
Ott a pont!
Pécsen 4E ft-ért megcsinálták a kettőt, hogy hosszabb lett 6cm-el.
Háát, ha szélesebb mint az ETZ kormány vagy mint a gyári N-es akkor hiába próbálkozol, feszülni fog, nekem is ha teljesen kitekerem jobbra akkor kicsit szorul, de hát úgy nem használjuk, előbb-utóbb azért én is veszek N-es bowdent.
Nem tudom, az az olaj van a teleszkópban, amit újkorában beletöltöttek, gondolom, az meg van adva, milyen, nem lehet benne akármilyen. Nem cseréltettem múltkor a 6000-es szervízen, mert nagyon szépen mozog még a teló, nem éreztem, hogy használódna el benne az olaj.
Sanszosan sokkal "kényelmesebb" lehetne hígabb olajjal, de akkor meg állandóan lekoppanna, így is csak a csoda tartja néha meg, néha meg az se és kopp.... De érezni, hogy a csillapítás nem engedi sebességnél (főleg 50km/h+) vagy rossz úton elég gyorsan mozdulni a telót. Fékezésnél meg a rugót érezni, hogy nagyon gyenge, mert búvárkodás van ezerrel, és nem kell hozzá túl nagyot fékezni.
Szóval fájdalmasan érezni egy jó szelepelés és megfelelő erősségű rugó hiányát.
Gyari gazbowdent hogyan vezetted el? A nem etz kormanyhoz nem tudom ugy elvezetni hogy ne feszuljon
Nem, mert alszom...nem látod?
Szerintem eddig az egesz poen volt, a Zolienal nagyobb rinyacsikkal

Hivhatlak most telefonon?
versenyzik a faszom.. csak beraktam.. viccből, érdekességképpen
Tényleg rinyacsík verseny van?....anno egy elég jól haladó ember mondta mikor épp lejött a Hringről ahol épp az SV kupát nyerte meg és miután körbeálltuk és megkérdeztük, hogy jé, miért van ekkora rinyacsík ilyen tempónál?.....erre csak azt válaszolta: gyorsan menjek vagy látványosan?
akkor okés nembaj a szurka
Tudom, hogy beszéltünk, de a szurka az első
.... ez 1 2005 ös gumi volt és kb 20 fok volt a külső hőmérséklet az aszfalt még annyi se.. kb feküdtem az úton! egyébként veled 1x beszéltem telefonon motorbehozatallal kapcsoaltban olaszból (KTM).. és a bonyolultság miatt austria lett belőle.. az olasz meg ba*meg a motorját
Nem ér a parkolóban más motorját fotózgatni
Ja tényleg!
ha gondolod elviszlek megtanítalak motorozni! köcsőőőőőőőőőőőg! :D