Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neked meg pelus kell zselével
Olyat kene raprobalni mint ami az oregeknek a nagycsepelen van az a vastag zseles huzat a biciklin
Ne fogd vissza magad!
Hámost őszintén.................légy kemény macsó csávó és bird ki.

Amúgy az ezres és a 650-es nem ugyanolyan?

A másik hogy ha nem vagy biztos ne vágasd fel.
Tegyé rá popópárnát.
Ma ülés?
Köszi szépen!
sok évvel ezelőtt én megcsináltattam Fekete Rezsővel(17ker lőrinci ut82)
tel 30/9328619
asszem egy ötezrest fizettem
merem ajánlani mert korrekt rendes mesterember földhözragadt árakkal
Megőlek lábba
Inkabb vegyel egy E mercit komfort ulessel.
Hy all,
az utóbbi időben nem nagyon néztem erre , látom megoldódott az olaj hőfok gond mert végre nem arról van szó

Szeretném megkérdezni, hogy kinek milyen tapasztalata van ülés módosítással , mert lehet velem van a baj , de olyan 100km környékén nagyon nyomja a farcsontom az ülés.
A zselé (gél) -től kicsit ódzkodom , hogy melegben hogy bírja (illetve mennyire forrósodik fel ha napon áll a motor), inkább olyasmi ötlet érdekelne, hogy hogyan érdemes formálni az ülést valamint, hogy milyen szivacs módosítás lehetne jó?!
Adatlap,fotógaléria 15 pénz.
De készült
Persze mert perverzek vagytok.
Akkor neked az odavezető út tetszett volna! Kár hogy arról nem készült videó.
Szerintem egesz jo.
Pedig kenyes vagyok.
A lényeges (keleti) oldal szinte teljesen jó. Fent van benne egy javított szakasz, meg pár kátyú amit ki lehet kerülni.
Tavasszal szokott kavicsos lenni, de ez igaz az összes szlovákiai útra. Nyáron már csak a leg elvetemültebb (526) utak kavicsosak.
Amúgy pár kör után lefelé már tényleg elég tempósan lehet menni. Csak észben kell tartani azt a pár szűkülő kanyart, nehogy baj legyen!
Tanulsagos eset, terdelve kanyarodj
Néhol elég ramaty az aszfalt állapota ahogy látom.
Vannak még páran akik a jó szűkre esküsznek
Jártam erre pár éve,engem nem annyira győzött meg,elég kavicsos,hordalékos volt éppen,jobban szeretem a szűkebbet,ahol nem kell nagy tempót menni. Nehéz rávenni magam a Tátrára,annyi km-ből már vastagon az osztrákoknál vagy a tengeren vagyok...
Jah néha egy kicsit, a Bacsi motorja kimondottan tetszett azzal a hanggal
Nem voltál még? Akkor pótold mihamarabb, úgyis szeretnék valami 2 napost arrafelé, olcsó és jó szállások vannak és az utak is egész jók.
Hianyzik a traktor?
Ha mondjuk olyan lenne mint Dobogókő felé az új szakasz akkor kicsit sajnáltam volna hogy nem egy normális motorral vagyok ott