Fotózd le légy szíves az ülésed oldalról illetve alulról, mert 2 fajta ülés van (gondolom a 2 fajta segédváz miatt) én vettem egyet neten, de nem lett jó, szóval én már beszívtam ezzel. És a különbség tök kicsi csak ha egymás mellett van akkor látod a különbséget. De elvileg nekünk egyforma van mert az első generációs mindkét SV..
Helló!
Ha ráveszem magam a szimmering és olajcserére a teleszkópban, akkor honnét érdemes szimmeringet venni? Elég nagy árkülönbségek vannak. Gerecsemotor Motoralkatresz.eu
Meg az olaj márkája mindegy? 10W-set rakok bele. Motul Factory Line 10W vagy Expert 10W? Vagy Castrol 10W?
Milyen jo lett volna, itt nevetgeltek meg jonnek az emlekek es kozben a motor a garazsomban all nekem spec semmi bajom a csuszott vagy serult motorokkal ha azok igenyesen vannak javitva nem csak osszemokolva
aki megvette korrektül tájékoztatva volt a dologról. Sanyi a tanúm hogy semmi futómű fék kerék stb. probléma nem keletkezett ami befolyásolta volna a motor viselkedését a későbbiekben. szerencsére az én motoromon kívül csak szalonban állt, szervizkönyves garantáltan sérülésmentes és garantált keveset futott motorokat lehet kapni
Egy perc szabadidom se volt.
De haladok.