Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Semmire.
Egy perc szabadidom se volt.
De haladok.
Ma van a tegnap holnapja. Mire jutottal?
Nem tudom, most épp Szentesen ücsörgök.
Tudom, az enyém 4-es. H.végén Szegeden leszek már péntektől. Nem jársz arra?
Az enyém K3-as.
Hétvégén leszek otthon.
Fotózd le légy szíves az ülésed oldalról illetve alulról, mert 2 fajta ülés van (gondolom a 2 fajta segédváz miatt) én vettem egyet neten, de nem lett jó, szóval én már beszívtam ezzel. És a különbség tök kicsi csak ha egymás mellett van akkor látod a különbséget. De elvileg nekünk egyforma van mert az első generációs mindkét SV..
Helló!
Ha ráveszem magam a szimmering és olajcserére a teleszkópban, akkor honnét érdemes szimmeringet venni? Elég nagy árkülönbségek vannak. Gerecsemotor
Motoralkatresz.eu
Meg az olaj márkája mindegy? 10W-set rakok bele. Motul Factory Line 10W vagy Expert 10W? Vagy Castrol 10W?

Köszi a segítséget!
Én igen, nem volt öröm végignézni, pont mögöttetek mentem.
Nekem kéne, gondolom komfortosabb mint a gyári, mikor és hol futunk össze?
Nekem speciel van.
Könnyen nevet, akinek nincs olajhűtője!
Abból túlhűtés lesz!
akkor öntök plusz 1 liter olajat a motorba
ha Zolit ülteted hátra egykeréken fogsz menni akár akarsz akár nem

hozok kötelet. a Zolit felültetem hátra hogy legyen tapadás és akár a csúcsig is mehetünk
passz azt sem tudom hogy a csotrogányom egyáltalán fel bír vajon menni olyan magas hegyre?
Igen, jót röhögtetek volna te is mész hétvégén ausztriába?
legalább röhöghettünk volna hogy hogy rádsóztam, na mindegy
Üdv Srácok!

Valakit érdekelne ilyen SJ 4000 sisakkamera, ami nem csak sisakra rögzíthető?
Elég sok tartozékkal tudom adni.

25.000 Ft-ra gondoltam.

Ha valakit érdekel, írjon e-mailben, vagy hívjon telón.

Tel.: 70 326 6773
E-mail: kismotoros46@freemail.hu
Milyen jo lett volna, itt nevetgeltek meg jonnek az emlekek es kozben a motor a garazsomban all nekem spec semmi bajom a csuszott vagy serult motorokkal ha azok igenyesen vannak javitva nem csak osszemokolva
aki megvette korrektül tájékoztatva volt a dologról. Sanyi a tanúm hogy semmi futómű fék kerék stb. probléma nem keletkezett ami befolyásolta volna a motor viselkedését a későbbiekben. szerencsére az én motoromon kívül csak szalonban állt, szervizkönyves garantáltan sérülésmentes és garantált keveset futott motorokat lehet kapni

Erdekes egy gyerek vagy te, nem menstrualsz neha? Csak nalad forditva, havonta egyszer vagy normalis.
Bocsi Levus
ez már régen volt, nem is emlékszem már