Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg különben is, tudom, hogy perverz vagy, de van már elég lomod, ne tetézd a bajt
Egesz nap.
Sokat voltál ma napon?!
Most akkor hozzal ezert nrkem egy popec cbr-t gombokert.
Ok, igazad van, nem keresek kifogásokat, Én nem mentem

/de azért gondolhatod, hogy ha lett volna lehetőségem rá, ki nem hagytam volna..........ha az a volna ott nem lett volna/
Ocska duma tett meg semmi.
Mindenki nyugodjon le, mert aki hivatalos helyen vette a jegyét az előadásra, az érvényesítheti egy későbbi időpontban
Amúgy nem lett volna semmilyen szájkarate, mert Zoli minden felvetődő témánál időt kért volna, amíg utána néz az okos teloján a neten és hát beláthatjátok, hogy így nehéz pörgős műsort összehozni
At kell passzolni masnak.
Nekem melo volt, de igy nem banom hogy nem mentem. A szajkarate erdekelt volna nagyon
Amugy hirtelen lecsekkoltam az anyat.
Meg megvan.
A heten veszek masikat majd lancszett.
Es olajnyomas meres.
Mivel szemelyes az ismrretseg tutom hogy a duma oriasi........a tobbi.......
ahogy mindenki bejelentkezett azt hittem hogy egy jó ki szájkarate nap lesz fórum stílusban erre nem jött senki csak aki szokott így csak motoroztunk
Ok, ugyanannyiért jöhet amennyiért ezt vettem.
Van egy hasonlo tavra elegendo s20 hatsom, ha gondolod megboltolhatjuk
Ezt kurva drágán vettem, no majd visszaperelem az árát.
Ezért nem szabad menni az E77-en, mert az tök egyenes és csak a közepe kopik a guminak.
Neked ritka szerencséd van gumikat illetően!
Egyik szálszakadásos, a másik nem jó méret, ez meg....
Ezt is használtan vetted? Mennyiért, és mennyit mentél vele?
Ha kanyarogva mész Horvátba még jó lesz!
a Pirelli tudja ezt, hogy a még egész jónak tűnő minta hipp hopp eltűnik, lásd az osztrák esetemet
Én a Shivert kipróbáltam......hazamentem volna vele.
Most nem volt tesztvezetés. 577-en nem is mernék más motorjával menni.
A gumi pont erre az egy rövid túrára volt hitelesítve, a horvátot nem nagyon bírta volna ki.
Ven turista nem sportol sokat.Meg pofaraesik.
Hany motort probaltal ki? :D