Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te nekem meg egy olyan sv1000s kene amin turakormany van. Nem erdekel mennyi km van benne, lehet motor hibas is. Huto tank fejidom lámpa es a turakormany a fontos.

Inditsd be az ismerettsegeidet mert neten keves van es drágák. Azert 2000euro sok egy motorert hogy megbontsam es vagy kiarulom az arat vagy nem.
Tegnap újra átélhettem az SM feelinget, haverral cseréltünk gépet 40km keresztül.
Mit ne mondjak állati jó motor.
Tobb oka is van miert nem tettem eddig.
1. Van egy limit amit penzben motorozasra szanok.Eddig tart a takaro.
Es speciel a dob egy fontossagi lista legaljan van,vagy turara,turafelszerelesre,renovalasra,alkatreszre megy el.
2.nem szeretnek mokolni,hebrakolni mindenfele dobot,umbulda gravirozott az osztrakot nem hatja meg es az faj penzben,terkepekkel kell pocsolni nincs killer stb.
3.a sportdob az elso 3 honapban tetszik de utana nyugos,egyszeruen hangos.turan se szeretek hangos dob mogott menni,mostis volt egy akire akkor figyeltem mikor elment mellettem.Tehat a balesetmegelozes is netto hulyeseg.

Kb emiatt nem hiszem hogy 60 eves korom elott lesz sportdobom.
offos
Te Zoli32!
Vagy 50eve fel akarod dobozni Arrow cuccal a triplat...
Nem akarom beosztani a kottadat, de nezz be az apro/kipufogo szekcioba. Kor alaku karbon Terminya dobpar 40papir!
At kell alakitani hogy jo legyen neked de szerintem megoldhato.
E jelet belegravirozzak pikk-pakk, megmetszed, lenyesegeted itt ott es go. Ha eredetiek, akkor ki nem hagynam a helyedben. /tudom nem vagyok / Ma este fel 7fele dobtak fel
onos
Kiveszem az akksit a telefonból és a szoba átellenes pontjába rakom.
Köszi, olvastam, keresni foglak... reggel 7

Ment a mail.
Fene a gusztusát, nem gondoltam, hogy az animal sex-ben is jártas
Ha dobnál az emilemre egy teloszámot, megcsörögnélek ilyen túraügyben- persze nem most
Az elmúlt években szinte minden héten legalább egyszer, néha kétszer is.
Idén egy kezemen meg tudom számolni hogy merre voltam 300 km felett...
Szlovákiát elég jól feltérképeztem, rengeteg kanyargós élményszakasz van, bár Zoli szerint ez csak bagolybaszás...
Milyen gyakran szoktál 1 napos turázni?
Plusz 577-en föl le vagy hatszor...legalább is én.
Így!
Most már kapok én is egy CBR-t? Döglött akksival lehet fizetni?
Jó éjt
És se egy puszilkodós fotó se semmi? Megtett kilcsi? Ja és mit ettél és mennyi ideig?
Sturec,donovaly,a szomszedban.
En voltam a reumas csiga.
Inkább arról regélj, hogy merre jártatok, vagy fotók?

Csak spur.
Mint mondtam kiskoltsegvetesu project.
Szo szerint.
Miért nem előbb írtad az összeget, azonnal rámozdultam volna Nem gondoltam, hogy így tele vagy
Kereshettel volna legalabb.........50 eurot vagy tobbet........

De igy majd masik kupec szakitja a let.
" Pedig nagy penzt szakithattal volna."
Gondolom már úgy voltál vele, hogy mindegy hogy mennyi, csak végre jó legyen
Akkor lemondtam rolad.
Pedig nagy penzt szakithattal volna.
Persze aki nem akar motorozni.
Én árban nem tudok versenyezni a kínai beszállítóiddal
Osz-teli terv.Jovore.
Lomot,olcson,palyara.