Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Legközelebb vinni kell fürdőruhát, és csobbanni egyet.
Amúgy én elvoltam az 577-en mint egy gyerek , kár hogy ilyen hamar meguntátok.
Hat............eltunt a kupec mint az ezusteccajg.
nem sok minden történt itt ma
9 magasságában plusszminusz 10 perc.
Ok, mikor érsz ide?
Beugorhatok.Útbaesik.
Beugrassz vagy találkozzunk valahol?
Nem lesz osszecsapas csak kupec gozhenger.
Szohoz se hagy jutni senkit.
Csinalt is 5000es telefonszamlat nekem de eladni nem adott el semmit

Azert tenyleg jo lenne megnezni ezt a Kupec vs Zoli összecsapást, de 1korul mire utra tudok indulni ti mar otthon vagytok
Szerintem harman kevesen vagyunk hogy befejezze a dumat.
Es lehet addig vetit mig ratok nem tukmal valami alkatreszt a lomokrol.
Zxr tukrot,dragstar kipufogot es karhinart.
Na varjatok, jovok en is
Na de így a tompik túlerőben lesznek
1 óra alatt ott vagyok
Vizuális típus vagy? Képzeld el azt az ábrázatot, ahogy reggel indulás előtt még ránéz a fórumra és meglátja ezt
Szerintem a holnapi egy vicces nap lesz tele jókedvvel és kacagással
Számíthatsz rám, ott leszek Mégis csak jobb úgy, ha van elhivatott hallgatóságod
nem volt rossz a mai nap sem
köszi a tanácsot! Egyet kérdeztem, ők is azt mondták hogy 5-10 körül lesz, de azt nem tudom milyen kütyüvel dolgoznak. Na majd megkérdem.
Attól függően, hogy kell-e valamit csinálni is az ellenőrzésen kívóül 5-10 rugó körül van az ára a műveletnek, lehetőleg olyan helyre menj ahol a szgépes : linkeszközzel dolgoznak.
Sajnos én már többet láttam szétszedve a karbimat, vagyis többször szedtem szét mint szerettem volna. MZ-nél mindig az úszóház tömítés szállt el, kalap kakit sem értek a hozzá gyártott műremekek.
Köszönöm a felajánlást és a segítséget. Kaposváron max hétvégente vagyok asszonynál. Talán nem kérnek majd sokat egy ilyen ellenőrzésre, illetve megkérdezek több műhelyt, amelyik olcsóbb oda megyek.
Az jó, egyedül jössz?
Jaa.. odatalálok.
Egomba a találkahelyre.
Hova?