Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"gondolom udito van a poharakban. Kerem a kuka dobjak es ne szemeteljenek!"

Kukaba kidobtuk az ures poharakat uvegeket, ennyi volt a nagy szigor.

Ma ovodai futóversenyen van a majomház naggya szal nincs nagy mozgás.
Talán időben elszabadulok.
Fél kettő körül mennék hozzád vagy ahogy sikerül.
A kezemben cask robogó eccerű bizgeréje volt.
CV-nek.
A karbinál is van uolyan pillangószelep, a tolattyút (síber, súber) már a vákuum toszogatja. A nagymotoroknál legalábbis. A nevét nem tudom az ilyen karburátornak.
Menj a Zoliékkal.
Ha erre jársz véletlenül megnézhetjük, igaz nem vagyunk túl közel, mondjuk ha arra mennék fuvarba akkor, de igazából évek óta nem küldtek arra hanem inkább az ország másik végébe bár a héten voltam Kaposváron.
Aki ert hozzá és van muszere annak nem de akinek nincs és sosem csinálta na az kihívás és ez lennék én azért viszem oda ahol megtudják nézni
Akkor jól láttam... Ok!
Esztergom,tescos shell kut 10:00.
Legalabbis igy volt eddig.
Hali!
Holnap akkor honnan van az indulás? Esztergom 9.30?
12000-ként kéne, nem nagy dolog ellenőrizni.
Máskor akkor közöld kérlek, és akkor nem kell találgatni. Könnyebb úgy mindenkinek.
Köszi!
Az értesületlenségeid nem helyesek, nem azok a gumi vannak fenn!
Inyektornal pillangoszelep,karbinal inkabb a tolattyu vagy mittomenmi.Nem vagyok karbitudos.
Wartburg egytorkoson volt pillangoszelep.
Mi ketten asszonnyal 160 kg vagyunk, + csomagok, + doboz mi egymás. Sosem csúszkáltunk eddig, igaz haladunk, de kanyarban nem döntöm le térdig a vasat.
Guminyomást a gyárit használom 2,25 és 2,50 bar ha jól emlékszem elől-hátul.
Szuper, akkor azért kell karbiszinkron. Azt amúgy is akartam csináltatni, de rá nem jöttem volna erre a szelepre hol van
Ha a képeiden lévő gyári gumi van fenn, az felejtős tempós haladásra...
A karbiban.
Azert kell a szinkron.Hogy mindket szivocso egyforman sziiijjon.
Sziasztok!Olyan kérdéssel fordulok hozzátok,hogy ebben a melegben Ti milyen guminyomást ajánlanátok elég tempós túrázáshoz? Asszonykával ketten 140 kilót nyomunk (még mielőtt valaki felkapná a fejét ,ebből én vagyok 90) :D , el szoktatok térni a gyári guminyomástól? Tempós kanyarban kicsit csúszkálunk,érdemes kicsit a megadott érték alá menni?Előre is köszöntem !
Most néztem mit kell szervizelni a 24e km-s szervizen. Régi SV-ken is van fojtószelep? Ha igen hol?
Remek,kosziiiiii.
Megtaláltam a hézagolókat, 3 különböző vastagságú van, holnap akkor beszélünk, szerintem elviszem hozzád, de ha nem akkor is megoldjuk, hogy eljusson.....de akkor is elviszem.