A karbinál is van uolyan pillangószelep, a tolattyút (síber, súber) már a vákuum toszogatja. A nagymotoroknál legalábbis. A nevét nem tudom az ilyen karburátornak.
Ha erre jársz véletlenül megnézhetjük, igaz nem vagyunk túl közel, mondjuk ha arra mennék fuvarba akkor, de igazából évek óta nem küldtek arra hanem inkább az ország másik végébe bár a héten voltam Kaposváron.
Mi ketten asszonnyal 160 kg vagyunk, + csomagok, + doboz mi egymás. Sosem csúszkáltunk eddig, igaz haladunk, de kanyarban nem döntöm le térdig a vasat.
Guminyomást a gyárit használom 2,25 és 2,50 bar ha jól emlékszem elől-hátul.
Sziasztok!Olyan kérdéssel fordulok hozzátok,hogy ebben a melegben Ti milyen guminyomást ajánlanátok elég tempós túrázáshoz? Asszonykával ketten 140 kilót nyomunk (még mielőtt valaki felkapná a fejét ,ebből én vagyok 90) :D , el szoktatok térni a gyári guminyomástól? Tempós kanyarban kicsit csúszkálunk,érdemes kicsit a megadott érték alá menni?Előre is köszöntem !
Megtaláltam a hézagolókat, 3 különböző vastagságú van, holnap akkor beszélünk, szerintem elviszem hozzád, de ha nem akkor is megoldjuk, hogy eljusson.....de akkor is elviszem.
Kukaba kidobtuk az ures poharakat uvegeket, ennyi volt a nagy szigor.