A szállást Sankt Lambrecht-ben az az úr működteti aki felvetette a motorozás kérdését.
Elég jó helyen van de nem ismerem sem az urat nagyon se a szállást így egy felderítésnek lenne jó összekötni a nockalmal.
Én benne vagyok mindenben csak jó lenne konszenzusra jutni hogy tálaljam az úrnál.
Szerintem ő is elvan bárhol de nem tudom.
Ha jó a hely meg az ára sem rossz lehet többször látogatni mert eléggé középen van lehet mindenfelé felderíteni.
olyan verzióban nem lenne jobb, hogy Vadása szállás péntek-szombat. Péntek délután lecsavarnánk kis fürcsi kaja szakértés, szombatra meg összehozni az egész Ausztriát egy napra némi optimalizálással. Vasárnap sokáig alvás kis fürcsi aztán kényelmesen haza.
Egyébiránt túristák vagyunk nem húzzuk neki.
Laller budija már termeli a benzint.
Max dulgozol egy jót.
Lehet a Sanyi féle szlovákra megyek, oda úgysem szándékozom többször menni
Nekem sajnos meló van.
Ha jó a hely augusztus 20.-a 4 napos.
Közel az olasz határ is.
Max amit el tudnék szabadulni péntek délután.
En 90% hogy jönnék. Ha jon Cobra is akkor valahogy osszelegozzuk az utvonalat hogy mindkettonknek jo legyen vagy hatha jonne meg valaki délről
Elég jó helyen van de nem ismerem sem az urat nagyon se a szállást így egy felderítésnek lenne jó összekötni a nockalmal.
Én benne vagyok mindenben csak jó lenne konszenzusra jutni hogy tálaljam az úrnál.
Szerintem ő is elvan bárhol de nem tudom.
Ha jó a hely meg az ára sem rossz lehet többször látogatni mert eléggé középen van lehet mindenfelé felderíteni.
Vadasa foglalós?