Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ataa GS-éhez sehol nem vagyok fogyiban az övé még kevesebb, cserébe emelkedőn lemaradok mint a borravaló
Amíg ki nem vasalnak mint egy oposszumot.

Egyébiránt túristák vagyunk nem húzzuk neki.
Laller budija már termeli a benzint.
Lötyögés mennyiségének kérdése.
Én mindig hétvégézek.
140+++ autopalya, autout, fout, mellekut, falu, arok, erdo mindegy
Jó lenne menni, és ha megyek viszem asszonyt is feltéve ha nem lesz nagy az utazó tempó
Este megnézem most telon vagyok.
jó szar hogy hétköznap ráérek hétvégén meg nem és mindenki hétvégén megy motorozni
Csumpa mindenkinek!Kérdésem az lenne,hogy az sv-650-es első féktárcsája lötyög a szegecseléseknél!Kuka a tárcsa?
Az utána lesz.
Max dulgozol egy jót.
Na ezt még kimatekolom hogy lenne nekem jó. Szombaton van munkám de azt el tudom bliccelni. Viszont egyedül nem akarok maradni.

Lehet a Sanyi féle szlovákra megyek, oda úgysem szándékozom többször menni
Te maradhatsz tovább is.
Nekem sajnos meló van.
Ha jó a hely augusztus 20.-a 4 napos.
Közel az olasz határ is.
At kell gondoljam mert ha mar ott vagyok akkor csak vegig kene motorozzam a hagokat hisz meg nem voltam ott
Én pénteken 4 körül otthon tudok lenni, úgyhogy 5 körül jó nekem a fehérvári ütközés.
Datummal valami nem stimmel
Ja.
Max amit el tudnék szabadulni péntek délután.
Biztos foglalós mert nem végtelen a házak száma.
Csak 2nap? Es jol ertem hogy jonne a szallas mukodtetoje is?

En 90% hogy jönnék. Ha jon Cobra is akkor valahogy osszelegozzuk az utvonalat hogy mindkettonknek jo legyen vagy hatha jonne meg valaki délről
A szállást Sankt Lambrecht-ben az az úr működteti aki felvetette a motorozás kérdését.
Elég jó helyen van de nem ismerem sem az urat nagyon se a szállást így egy felderítésnek lenne jó összekötni a nockalmal.

Én benne vagyok mindenben csak jó lenne konszenzusra jutni hogy tálaljam az úrnál.
Szerintem ő is elvan bárhol de nem tudom.
Ha jó a hely meg az ára sem rossz lehet többször látogatni mert eléggé középen van lehet mindenfelé felderíteni.
Meg fogom kérdezni.
Vadasa foglalós?
Vaaagy, évíz kifolyó pancsolás és első nap minél beljebb keresni szállást ausztriában ?
olyan verzióban nem lenne jobb, hogy Vadása szállás péntek-szombat. Péntek délután lecsavarnánk kis fürcsi kaja szakértés, szombatra meg összehozni az egész Ausztriát egy napra némi optimalizálással. Vasárnap sokáig alvás kis fürcsi aztán kényelmesen haza.
Ez így jól néz ki. Ha nem dolgozok én lehet vevő leszek rá!
Most jövő hétvége.