Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tutira.
MZ kormányt raksz rá?
Csöngőnek is bejött a csere a KTM-re?
En meg odonnel.......a kertben.
Bejon na.
Mert neked még meg kell jelenned a meki előtt,mi már túl vagyunk ezen...
Mentem új 650-es versyssel olyan 40-50 km-t,bitang,könnyed mint egy supermoto,nagyon bejön...
Vegulis mindegy mert mindketto jo.
Nem maga a kormany erdekelt hanem a felfogatas.

En nem teszek ra ilyen mz meg hasonlo talicskakormanyt mert nagyon csunyanak talalom
Elbizonytalanítasz,de tuti vmi barkas!
Ha egykaru lengovilla es ules alatti kipuff az speed ha ketkaru akkor street.
Annak néztem,meg a hang is arra vallott.
Biztos speed-ek?
Kapáslövés telóval,ahhoz képest....
Inkább csak vakmerő!
Sztem tök uaaz mint a suzuki kormány....
Jo kicsik.
Szotyi! Te hogyhogy rábíztad az életed egy ETZ kormányra? Bátor voltál...
"2m-rel "....2mm-rel
Nem MZ hanem ETZ! Sokkal másabb, legalább 3mm-rel hosszabb és vagy 2m-rel kijjebb van a törés és az anyaga.....nem a szar NDK hanem kiváló török acél a fémiparáról híres anatóliából! Kitörni meg nem akar, nem Zrínyi ez inkább Szulejmán. Az én életemet ugyan nem bíznám rá, de Neked szívesen odaadom, hogy kipróbáld.
Csak neked,2 speed,jó morgós hanggal...
Érdekel egy kényelmes ülés a motorodra?

Mz kormanyod lett neked is? stabil, nem akar kitorni a helyerol? Rabiznad az eletedet?

Meg kene csinaljam mert nem talalok sehol csak villahidat vagy olyan motort kint amin turakormany van.
Ne politizálj! ....amyúgy a sajátom nekem tetszik.
Kormanyod milyen lett?
Ez nem lottó kategória mivel általános hiba a régi SV-nél (és még pár típusnál) és azért jó időben javítani mert különben hazavághatja a generátort vagy a CDI-t (mint a jól ismert osztrák túra esetében ) így Te most jól jártál. Még van egy hiba lehetőség, az olajszivattyú.
Na végre van egy jó hír nálam is. Beüzemeltem most délután a mecseki féle fesszabot. Emelt fordulatra, világítással, irányjelzővel, reflektorral 13,4 - 13,6 V a töltés. Asszem a hurkot nem vágom át nem kell talán a +0,5V.
Aki erre a hibára tippelt feladhat egy lottót mert eltalálta