Nem MZ hanem ETZ! Sokkal másabb, legalább 3mm-rel hosszabb és vagy 2m-rel kijjebb van a törés és az anyaga.....nem a szar NDK hanem kiváló török acél a fémiparáról híres anatóliából! Kitörni meg nem akar, nem Zrínyi ez inkább Szulejmán. Az én életemet ugyan nem bíznám rá, de Neked szívesen odaadom, hogy kipróbáld.
Ez nem lottó kategória mivel általános hiba a régi SV-nél (és még pár típusnál) és azért jó időben javítani mert különben hazavághatja a generátort vagy a CDI-t (mint a jól ismert osztrák túra esetében ) így Te most jól jártál. Még van egy hiba lehetőség, az olajszivattyú.
Na végre van egy jó hír nálam is. Beüzemeltem most délután a mecseki féle fesszabot. Emelt fordulatra, világítással, irányjelzővel, reflektorral 13,4 - 13,6 V a töltés. Asszem a hurkot nem vágom át nem kell talán a +0,5V.
Aki erre a hibára tippelt feladhat egy lottót mert eltalálta
Bejon na.
En nem teszek ra ilyen mz meg hasonlo talicskakormanyt mert nagyon csunyanak talalom
Sztem tök uaaz mint a suzuki kormány....
Mz kormanyod lett neked is? stabil, nem akar kitorni a helyerol? Rabiznad az eletedet?
Meg kene csinaljam mert nem talalok sehol csak villahidat vagy olyan motort kint amin turakormany van.
Aki erre a hibára tippelt feladhat egy lottót mert eltalálta