Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Speciel megoldom Egomot is.
KB ugyanannyi időben és távban nekem mint Rétság.
Csak egy időpont kéne.
Nekem Egom is jó sőt közelebb van.
Mi Esztergom-Selmecbánya.... irányba.
Ez szívás.
Pesten toronyiránt 3-as út?
Neked valóban, de akik Bp.-ről jönnek és nincs pest megye matricájuk azoknak marad a régi 2-es a parton településeken keresztül.
Ja rétság jöhet.Dunaparton minek?
Nekem mindegy merre megyünk, de Rétságon találkozzunk-e? Én mondjuk a dunaparton nem szeretnék végigmotorozni addig.
Ja.Idő jó lesz,rohadványt megoldom addig.Ugyhogy mehet a menet.
Másmerre mint eddig.
Ataaa vagy Hzoli féle útvonalon ha lehet.
Annyiban nem, hogy ha Rétság felé jönnének akkor együtt megyünk ki, de ha nem akkor kint találkozhatunk.
A merr az tokmindeg.
Az jó lenne, akkor 9.30 Rétság MOL kút, Ataa, ti merre mennétek?
Dehogynem sőt sokan ki is teszik nyíltabb helyre, de az utángyártott amit lejjebb linkeltek az nagyon jó és a gyári helyén is jobb lesz mint a gyári, sokkal nagyobb a hűtőbordája, de még épp elfér.
Esetleg egy képet tudnatok mutatni hogy kb hogyan van felfogatva? Motorhő nem bántja?
Majdnem ott ahol az alapjárat állító, csak a váz aljánál, jó helyre tették az ezresen, biztos jobban hűti a szél, mint a 650-eseken a farokidom alatt.
Miért azon hol van?
Nem lehet a kicsiken kirakni ugy mint a nagyon?
Holnap újra mérek mindent, így is úgyis bontani kell majd.
Gyári fesszabra tettem egy 8cm-es PC ventit hűtésnek, az dolgozik rajta hogy ne süsse meg magát, elég elbaszott helyre tervezték be gyárilag hogy nem kap levegőt.
Na majd holnap jelentkezem még.
Igen ez az, az ellenállásokat érdemes lehet kimérni újra, nem nagy idő. Ha a véletlen meghalt egy fázisa a hőtől (ami azért előfordul), így egyből kiderül.

Hogy milyen egység, nem tudom. A lényeg, hogy jó hűtése legyen, mert az ülés alatt sok szellőzést nem kap, a gyári is leginkább azért szeret elhullani.
Köszi! Holnap felhívom őket.
Igazából nekem mindegy hol tudom megvenni, mind messze van, csak gyorsan érjen ide, hétvégén motorozni kellene
Igen! 15 ezer volt.
Pesten a Kelle-nel vettem.
Biztató, árban mennyi kb?
Solvart KFT én anno tőlük vettem.Felhívtam őket másnap nálam volt a fesszab. vettem előtte egy bontottat is,de kár volt.