Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Horvát kórházban voltál?
ismerős Laci? Te jutottál eszembe a helyről
Jellemzően a tps gond a 3-4000 közötti tartományban jelentkezik.
Én alacsony fordulatra írtam, elvileg csak ott avatkozi be a szonda.
Pontosan: link
Ugyan ahogy írjátok a kinti fórumokon a lambdára fogják ezt a dolgot, de a tps is könnyen lehet, ki kell mérni és úgy beállítani, ez főleg a K5-6-nál jellemző igaz most már a régebbiek is művelik.
Ki kéne próbálni nem lehúzni a lambdáról a madzagot hanem kivenni és mellé kötni a szondát és a lukat egy csavarral lezárni, nem biztos, hogy jó lesz, de egy próbát talán megér.
Nálam speciel 4500-6000-es fordulaton művelte a rángatást (gáz állás tartva, tehát gyorsításkor vagy lassításkor minden rendeltetés szerűen működött) és azt is csak 5. és 6. fokozatban. Lambda szonda lehúzásával (persze akkor ott volt az FI) azonnal megszűnt a jelenség nálam. Azóta sokkal élvezetesebb vele közlekedni, csak az FI jön fel olykor-olykor autópályázva.
Ez szerint igen: link
Nem tudom, nekem csak ki lett húzva az ECU csatlakozójából a lambda szonda jele. Meg a hibakiírást törölte hozzá, gondolom én.
Ez az eliminator egy fix ellenallas lenne?
Szerintem csak egyszerűen kiiktatta a lambda szonda figyelmeztetését az ECU-ban. Csak nem tudom hogyan.
Amúgy tényleg a rángatás alacsony fordulaton a lambda szonda miatt van, külföldi oldalakon is írják.
Nemtudom
Köszi, így már kezd körvonalazódni a dolog. A válaszod után elkezdtem egy kicsit kutakodni külföldi oldalakon és azt találtam, hogy az FI lámpa jelét kell lehúzni az ECU-ról (szerintem nálad is ezt húzták ki), ha kikötöd a lambdaszondát (K5+ modellek esetén) . Viszont lehet, hogy így teljesen feleslegesen vettem meg azt az eliminátort.
Namegtalán a 100Km megy egyben?
Nagyon elvan ott a nagyfaluban... A regi cimborait meg leszarja most mar talan elforgatja 5000ig es megy 110felett
Mivan azzal a bánatos potyka majdnem túrista KTM-es kölökkel?
HQ vagy mia....
Az attol fugg kinek mi a jo, ismerek en olyar aki mar megjarta parszor

Mondjuk a fudejovagy a ktm topicbol
Kozteruleten valo alkoholfogyasztas eddig is tilos volt. De nembaj. Volt mar hogy a park kozepen konnyitettem a sortol feszulo holyagomon es a lovasrendor beallt mellem hogy legalabb egy fahoz alljak mert ott nem lesz senkinek hugyos a cipoje...
Nyilván nagyon irritálta az utcán szittyózás a kocsmárosokat
Most hallottam, hogy arrafelé tilos lesz vagy már most az a közterületen történő alkohol fogyasztás és már az is ráutaló ha nyitott üveg van az embernél.
A tat-hereg TT.Dobogoko csak utba eso rossz.
Pecs kornyeken?
Az arkok allja nem jo.
Pécs-Abaliget-Orfű-Sikonda-Komló-Mánfa-Pécs
Pénteken nyit a siófoki sétány, szerintem én még hétfőn sem leszek beszámítható