Sziasztok!
Tudnátok nekem Pécs környéki jól motorozható élvezetes túra útvonalakat ajánlani, mi az amit nem szabad a környéken kihagyni ?
Esetleg motoros barát szállást?
Illetve Budapest és Dobogókő között melyik a legtutibb út?
Köszi!
Újabb fejlemény töltés ügyben. Ma megmértem a generátort 70-80V volt minden szál között. Sajnos ellenállást nem tudtam mérni mert a multim össze vissza mutogatott mindent, valószínűleg az a része beszart.
Az összes csatlakozást, test pontot megpucoltam befújkodtam, most 13,1-12,9V lett a töltés emelt fordulatra fogyasztókkal a tegnapi 12,8 helyett. Holnap mecseki féle fesszab rendelés lesz...
Krakkót én így közelíteném meg.
Az E77-ről érdemes minél előbb lejönni, ha nem a gyorsaság a cél. 526-osnál le. Ez egy viszonylag keskeny, erdei kanyargós. Aztán Krivánnál az 529-en Breznóig. Ez egy fasza szakasz! A 72-esen át az Alacsony-Tátrán. Itt lehet választani hogy a Liptovsky hágón át mentek, vagy az 537-esen a Magas-Tátra aljában. Mindkettő jó!
Ma vagy 15 percet telefonáltam Mecsekivel, nagyon rendes és segítőkész,egy csomó mindent elmondott mit nézzek még meg. Generator test zárlatot hogy mérek? A 3 szál és test között pl szakadás mérővel? Ha sipol akkor nem jó mert testel?
Akkor legyen 10 órakor az indulás az esztergiomi Shell kútról, a Tesco mellett. Szerintem már előbb is ott leszünk, de csak akkor indulunk ha mindenki odaért aki előzetesen bejelentkezett.
Tudnátok nekem Pécs környéki jól motorozható élvezetes túra útvonalakat ajánlani, mi az amit nem szabad a környéken kihagyni ?
Esetleg motoros barát szállást?
Illetve Budapest és Dobogókő között melyik a legtutibb út?
Köszi!