Tegnap nekem is nehezen indult délelőtt. Aztán délután már csak a relé kerregett. Egy éves az akku, mondom ez nem lehet...
végül kiderült hogy a sarut borìtotta be vastagon a só.
Lepucoltam és láss csodát, pöcc-röff!
Facebookon rakerdeztem a tapasztalatokra. "7500tol bruralis" na hat ez nem jott be de legalabb a mondar nagyon megragadt bennem. Nem erzem hogy erosebb lenne, cserebe uresben kiengedett kuplungnal megemeli a fordulatot. Nem tetszik, ma 2x le is fulladt ahogy betettem sebessegbe es visszadurrog a kipufogoba.
Na most akkor az e meg i meg nemtudom milyen tron megjegyzi akksi levetel utan ha atirjuk vagy nem? Lehet nullazni ha ossze erintem a sarukat?
Igen, ezen múlik a dolog. Ha meg akarod sokáig tartani, akkor megéri, amúgy meg nem, mert a használtpiacon nem sokan fizetik meg az ilyen igényes "apróságokat".
Én is így vagyok vele, sokáig meg szeretném tartani a kis 650-em, így nem vág földhöz, hogy majd vizesítsem az olajhűtést, meg jobb telókat tegyek rá.
Fogyasztás várhatóan csökkenni fog, hangtompítós módban még többet, mert ott többet vett le. A Martin kipufogókkal felment 6,1Literre, most úgy mértem 5,8Litert hogy Budapesten kacskaringóztam, meg benne volt a beállítás is ahol elég sokáig forgatták(ez nem tudom mennyi üzemanyagot vihetett).
Alacsony fordulaton a rángatás annyira eltünt, hogy simán elindultam 2-esben vele lámpánál , véletlen.
végül kiderült hogy a sarut borìtotta be vastagon a só.
Lepucoltam és láss csodát, pöcc-röff!
Majd te megirod nekem, gugli terkeppel
Na most akkor az e meg i meg nemtudom milyen tron megjegyzi akksi levetel utan ha atirjuk vagy nem? Lehet nullazni ha ossze erintem a sarukat?
melóból hazafelé láttam min 10 motort
sárgultam is rendesen
Nehomma ki kelljen postolni fizetosbe amit ha rakivansz nem tudod leszervezni.
Tre, a 7500tol brutalis lesz akkor neked sem jott be
Erre is szamitottam, kicsit placebo szerintem.
Én is így vagyok vele, sokáig meg szeretném tartani a kis 650-em, így nem vág földhöz, hogy majd vizesítsem az olajhűtést, meg jobb telókat tegyek rá.
Alacsony fordulaton a rángatás annyira eltünt, hogy simán elindultam 2-esben vele lámpánál , véletlen.
Tre-modos (fokozatkijelzo) dolognal ereztel te nagy különbséget?
Amugy szerintem az agoval jobban jartal
Mondtam, hogy van aki drágállja.
Jövő héten megyek Grossglocknerre, meg Szlovéniába majd ott le is tesztelem.
Tomi neked ezt a motort sokaig meg kell tartani :D amennyit rakoltottel