Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyen lett. Az értékek keréken mértek, főtengelyre 15%-al számol vissza, a veszteségek miatt.
link
Jelenleg alapgáznál a hangtompítós beállítás meg, kopp gázon a nyitott dobos, középállásnál pedig nem csinál semmit a gyári értékekkel. Gyújtás ráadásnál figyeli a gázkar állást és azt tölti be.
Mondjuk akkor nem is olcsóbb, jó az ha váltogatni tudsz. Ezért jó nekem is, hogy tudom írogatni (azt hiszem az eszközt már nem árulják) ha akarom, igaz idén még nem nyúltam hozzá, mondjuk nem is nagyon motoroztam.
Igen itt olcsóbb lett volna, az egy térképes beállítás. De nem tudtak szombaton elvállalni majdnem egész júniusban. Messziről nem olyan könnyű tervezni előre.
Lehet, hogy itt: link olcsóbb lett volna.
Értem bár ezt nem gondoltam volna.
PC-vel lehetett volna a két hengert külön belőni. 150eFt-ért
Nem támogatja a motorvezérlője, szervíz csatlakozóra van ez kötve, nem az injektor csatlakozóba mint a PC3. A gyártó honlapján sincs a listában. SV650, DL650be nem jó
Szerintem sem beszélt volna le róla senki, jó ez így, a pc nyilván jobb lett volna, de annyival drágább is.
A lényeg, hogy neked megérje. Ha ennyibe kerül, hogy a motor jól működjön a speckó dobokkal, akkor ennyi.
Miért ne lenne jó? Az injektoroshoz van.
köszönöm
650-esbe nem jó sajna a FI Tuner. Nem volt olcsó, nekem megérte, és mindenki gondolhat amit akar 80eFt 2db térképpel ami választható indítás elött.
publikus, hogy mennyibe fájt ez neked ?
Szuper !
Látom kihasználtad a gyermeknapot
Tegnap volt valaki túrázni?
Mi itt jártunk.
Bakonycsernye-Kisbér-Tatabánya-Mór-Esztergom-Visegrád-Dobogókő-Esztergom-Komárom-Mór-Bakonycsernye.
Szuper kis nap volt.
Na meg gondolom az sem mindegy hogyan hajtogatod össze az ernyőt
Értem, köszi az infót.
Nem jellemző, ha mégis az már nem kis baj. A földön persze tekeregnek minden felé néha lehet bogozni
Egy kütyü ami megváltoztatja a befecskendezési térképet. Így mindenhol(amit enged a FI Tuner) jó a levegő/benzin keverék.
FI.
mi az az F1 tuner?
nem akadnak össze a madzagok?
Pont ezaz,nem lehet raforgni a szembesuto napra nem tapado gumira kocsog autosra.