Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt kell mondjam, hogy ha jó az idő és minden klappol akkor nagyon jó móka és sokkal biztonságosabb mint a motorozás. amúgy 2:40-nél látható egy sárga ernyő a fák tetején akinek éppen nem jött össze valami, de itt legalább nem húzza rád a kormányt nem szorít le nem fordul ki-be eléd senki, csak magadra számíthatsz és csak te baszhatod el ha elbaszod, pont ez az ami tetszik benne.
Meg mindig idegesit a nyivakolas es a fraszt hozza ram a sok szines cukorsparga.
Milyen motor ez? Jó magasan van az üléspozíció! :) Szép a táj
Nekem ez volt a mai program:

https://youtu.be/hshFLGoK6lM
Sziasztok!

Megjártam ma Budapestet Bekerült Ago Motors-nál a FI Tuner, lett csinálva nyitott kipufogós térkép meg hangtompítós, amit gyújtás ráadásnál választok ki a gázkarral. Bekerültem a ranglistába is nála.
Áááá nagyon kivolt a végére, idei első gurulása volt, elfáradt nem hogy még seprűzött volna közben
szerintem nagyon jó, asszony nem vitte a seprűt amivel rásegített?
4,6-os fogyasztás jó 110-es utazóval két személyre? Szerelés után még nem volt karbi szinkronon, az csökkenti még a fogyit?
Értem, én magamból indultam ki nem nagyon szoktam mókolni.
Hát ezt sajnos nem olvastam már, majd legközelebb arra megyünk egy kört
Délutáni kis kanyarulat: link jó volt, sok motorossal találkoztunk, az idő is szuper volt.
Egen.
Ok.
A gyari olyan rozsdas hogy konnyebb csinalni egy masikat.
Akkormeg mar novelek egy picit.
Igen nézik. De csak ha mondod a nevedet és csak a te platódat
Nem, én is változtattam régebben, de sehol soha nem nézték mivel igazából nem is szerepel sehol.
Mar volt kerdes de ujra felteszem.
Platomeretet es azt hogy nem gyari a plato alapja azt nezik a vizsgan?
Oldalak gyariak maradnak de 20 centivel szelesebb es elol-hatul masik lesz.
Fel tudod tenni csak a kormányban lévő rész kell hozzá olyat meg lehet mókolni vagy venni egy gagyit és azét felhasználni.
Akkor sorry, azt nem is figyeltem...
Aki tud az tud.
Ma még lesz egy menetem a rozsdával.
Csak szólok,hogy holnap Rovinjban leszek.....
vagy lehet mégsem, nagyon messze még a holnap. Nembiztos hogy motorozós állapotban leszek
Akkor gyertek már Pécsig, Odagurulok akkor én is
Holnap lehet megyünk egy kört asszonnyal. link
Ez S-es verzióhoz van, ő meg N-et keresett nem? Kettő nem egyforma s nem tudod feltenni az S-est az N-esre.