Amúgy néhol néhol valaki mindig megjegyzi hogy az Expert nem szilikát mentes,ami igaz mert hybrid készítmény..meg hogy betrutymósodik,stb.
De enyémbe már 2 csere ciklus óta ez van (2-3 évente cserélem),meg az előző 2 gépben is ilyet használtam, illetve kereszt fater Banditában meg már 60ekm-óta (kb 4x cserélte)
Sztem semmi gond nem lehet vele,ha csere előtt átmossuk a rendszert illetve ha időben cserélve van (2-3 vagy 4 évente)
Ahogy előttem írták,ez már előkevert folyadék szóval nem kl bele semmi víz
Viszont szerintem full felesleges a Factory Line,simán jó a Motul Motocool Expert az is aluba való és még jóval olcsóbb is én és bratyó is az 1000-es SV-be azt tesszük, simán elég hová több
Ready to use, do not add any water = használatra kész, víz hozzáadása nem szukséges, ergo ez készre van keverve. Ha ez megy bele, akkor 2.2liter kell. Ha Te kevered a deszt+fagyi mixet, akkor kell az 1:1arány.
Alubarát legyen a cucc, ha kevert, ha Te kevered...
A linket nem tudom most megnyitni, nem látom a terméket, így a leírtak fényében értékelendo a hsz. !
Ha előre bekevertet veszel akkor azt úgy ahogy van ha töményet akkor desztvízzel a kívánt értékre kevered és úgy töltöd bele, vegyél előre kevertet és nem lesz vele gondod, a lényeg, hogy aluba való legyen.
Nem találtam róla leírást. A Healtech-esnél ott van egy listában, egy típusnál a 650 és 1000 is. A Prop-Tech-es az 650-en 4 lábú csatlakozós(csak 3 vezeték van), az 1000-es az 3 lábú csatlakozós háromszög alakban elrendezve. De a vezetékeket össze tudom kötni.
Próbáltam igen, müködött mindkettőn. De ha Prop-tech-es a cucc akkor nézd meg a leírását biztos hogy benne van. Még a csatlakozó is egyforma ha jól emlékszem.
Meg vagy huzatva?
Amúgy néhol néhol valaki mindig megjegyzi hogy az Expert nem szilikát mentes,ami igaz mert hybrid készítmény..meg hogy betrutymósodik,stb.
De enyémbe már 2 csere ciklus óta ez van (2-3 évente cserélem),meg az előző 2 gépben is ilyet használtam, illetve kereszt fater Banditában meg már 60ekm-óta (kb 4x cserélte)
Sztem semmi gond nem lehet vele,ha csere előtt átmossuk a rendszert illetve ha időben cserélve van (2-3 vagy 4 évente)
Viszont szerintem full felesleges a Factory Line,simán jó a Motul Motocool Expert az is aluba való és még jóval olcsóbb is én és bratyó is az 1000-es SV-be azt tesszük, simán elég hová több
Kivált belőle egy zöldes takonyszerű izé ami a sapkánál tömítetlenséget okozott.
Alubarát legyen a cucc, ha kevert, ha Te kevered...
A linket nem tudom most megnyitni, nem látom a terméket, így a leírtak fényében értékelendo a hsz. !
Motult szeretnék bele tenni, viszont annak a leírásában azt írja, hogy ne keverjük vízzel:
https://www.motul.com/system/p...
"Ready to use, do not add any water "
ti hogy csináltátok?
őőő
izé
Nem tervezek elore.
Szinte minden pont.