Nem próbáltam őket letekert nyomócsillapítással, így nem tudom. Ott az erős rugó ölheti meg a kényelmet, az SV-n meg az alkalmazkodni képtelen csillapítás...
Egyáltalán nem így képzeltem. Mondok egy példát. Kedvet kapok a 811-es úthoz, tudom, hogy betonozott OFF-road, indulás előtt rászánom azt a két percet, és lecsökkentem a nyomócsillapítást, kényelem kész. Városban mehetek kicsit több csillapítással, hogy stabilabb legyen. Ha pedig tudom, hogy mondjuk egy ausztriai gurulásra megyek jó aszfaltozású részekre, akkor meg még egy kicsit rátekerek és go.
Leginkább az nem tetszett, hogy R6-ból csak 2005-ös modellek jöttek szóba, jóval idősebben, mivel a 2006-2008-as modellek nem jöttek be. A CBR-ből pedig csak a 2007 és utániak tetszettek, de azok meg drágák is voltak.
Ezenkívül ahogy írtam, ez a tipikus sornégy szoros váltós sokat pörgős építés nekem nem igazán jön be.
Persze, 0-100-ban odacsap az SV-nek, mivel nem kell váltani, de a mindennapi közlekedésben az SV sokkal élhetőbb, rugalmasabb, dinamikusabb, mivel nem a nagy sebességekre és fordulatszámokra van az egész kihegyezve.
Én már ébren vagyok...vagyis még nem, mert nem ittam kávét, de mindjárt ébren leszek.
Szerintem mindenki ebédeljen meg és akkor nem kell hallgatnom egész nap, hogy milyen éhesek vagytok! Fagyizó meg van mindenhol.
11 körül leszek indulásra kész ha az jó Nektek, találka jó kérdés azt sem tudom merre megyünk Zoli Te bejössz Pestre gondolom, esetleg gyere hozzánk és onnan tovább.
Ha az SV650-nél panaszkodsz rossz minőségű úton akkor annál sírva fakadtál volna.
Ezenkívül ahogy írtam, ez a tipikus sornégy szoros váltós sokat pörgős építés nekem nem igazán jön be.
Persze, 0-100-ban odacsap az SV-nek, mivel nem kell váltani, de a mindennapi közlekedésben az SV sokkal élhetőbb, rugalmasabb, dinamikusabb, mivel nem a nagy sebességekre és fordulatszámokra van az egész kihegyezve.
link
A körforgalomnál nem lennék, akkor a Herceghalmi kút .
Ez az a kút ahol jelzőlámpánál jobbra be kell kanyarodni , és még olcsó is a benzin
Hany to mostanaban egy fain kis bor sarokgarnitura ?
Csak nem az, hogy 1be tudtak a neked leginkabb fekvu sebessegtartomanyt ?
Szerintem mindenki ebédeljen meg és akkor nem kell hallgatnom egész nap, hogy milyen éhesek vagytok! Fagyizó meg van mindenhol.
Meg itthon is eltevedek.
Utána iszkiri tatára ataaa-t kirúgni az ágyból és hajrá.