Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Nordkappon!
Esetleg egy nagy sv talalkozo?
Egyáltalán nem erdekelt a tobbi resz, mar untam olvasni a sok elméletet. gondoltam eltereljuk a temat masik iranyba
Ezt úgy hívják, emberi jóérzés... Sajnos sokakból hiányzik...
Köszi!
Igen
Sziasztok!
Valaki meg tudja erősíteni, hogy az SV650 fokozatkijelző jó az SV1000-re? Elvileg ugyanazok a feszültségek. A környezetvédelmi tiltás opció is működne benne? Prop Tech-esről lenne szó. Egyedül a csatlakozók mások szerintem, de az megoldható kategória.
Köszönöm!
A hsz. tartalmát figyelembe véve lényegtelen a típus. Egy vén szar az utolsó négyzetmiliméterig kilakatolva, fényezve, felnizve, térdeltetve, stb...
A lényegi rész az, hogy, ha a Dipshit vezérelvet venném alapul, akkor minden kocsinak megrúgdozhatnám a hárítóit, mert úgyis a kis fizikai behatások ellen védi a kasznit. Na meg nem dísztárgyak azok !
Bukókeretes motort borogathatnék, mert csak a keret lesz karcos és az is arra van kitalálva... pókhálósra kalapálhatnám az uveget a kocsikon, mert az csak esztétikai hiba addig, még nem jut be a szél.
Zoli reakcióját is megnézném, ha a bútorszállító rakterének oldalát/padlóját szétverném kalapáccsal. Mondván azt már úgyis lerendezték a bútorok
Lényeg a lényeg, azért más kapart, más izzadt, és nekem semmi jogom nekimenni, de még 1 ujjal sem hozzáérni.
Tudom, nálam van felcserélve a polaritás, de anyámék hibája !
Kiveszed a benzinszivattyút, utána hozzáférsz simán. De mérd ki mielött cseréled.
Én a későbbi generációhoz való, négyszögletes, krómozott tükröt vettem utángyártottból. Ebay, valami angol alkatrészbolt. Túl modern, agyondizájnolt tükör nem illik a töklámpa mellé
Sziasztok!

Tank jeladót cserélt már valaki? Honnan lehet hozzáférni? 2004es N ről van szó, gyújtás ráadásakor kivillan az üzemanyagszintjelző majd el is alszik, de a tank kiszáradásakor sem világít újra.

Köszi
Sziasztok!
Ettől a hónaptól egy `99es SV650 N boldog tulajdonosa lettem, ez az első nagymotorom. A kérdésem az lenne, hogy (akit hasonlóan hozzám) zavart az eredeti visszapillantók végtelen egyszerűsége, az milyenre cserélte ki őket és honnan vásárolta azokat?
Hirtelen ezeket találtam ebay-n:
http://www.ebay.com/sch/sis.ht... 491wt_1088

Válaszaitokat előre is köszönöm!
...de lehet, hogy nem a cetlin, hanem a neten találtam meg
Az új gumin is megadják az értékeket. A PR2 matricáján pl. az az utasítás, hogy kövesd a motorhoz megadott utasítást
Vasárnap indultak , engem is hívtak.......:-)
Nekem spec 2,5-2,9-et ír és halálszar.
Mard a 2,2-2,5.
azt azért tegyétek hozzá, hogy a gépkönyvben szereplő adat a gyárilag szerelt gumira vonatkozik, más gyártó/tipus esetén ez eltérhet és el is tér. persze irányadó értéknek
gépkönyv szerint annyira kell az "újat" is.
Csak ketnap vagy meg szombaton indultatok?
nem sokon mulott,de elindultunk,eddig nagyon megérte
Ujje.
Megis elindultatok?
osztrákiát eddig megusztuk szárazon,de holnap hazafelé bepótoljuk vsz kamatostól:-)
Ha esetleg karbihoz vesztek tömítéskészletet ebayról, akkor a lengyelektől ne vegyetek. Nem azt mondom hogy rossz, de kicsit pontatlan. Holnap kiderül hogy teszi a dolgát.

Addig egy kis néznivaló: link
Köszi!
Elöl 2,25, hátul 2,5 a csővázason. Gondolom, az újat is annyira kell.