Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Engem az zavar a legjobban hogy végre lejárt a várakozási idő a tankra, össze lehetne rakni a vasat. kipróbálni gurulni egyet de olyan qva szar az idő hogy nem lehet menni
Nekem egyáltalán nem jön be a "letép" erősségű szél. Nem jön be, ha rángat a motor kanyarban alattam. Az se jön be, ha olyan érzés ülni rajta, mintha egy kapálógépet próbálnék szelidíteni. Az se igazán jön be, ha "bemelegedés után" nem megfelelő hőmérsékletű a technika, és emiatt nem működik az elvárható precizitással, küzdeni kell a váltóval. Azzal is együtt tudok érezni, akinek zsibbad a keze vagy a hátsófele az ülésben, szerencsére nálam ezzel nincs gond, de igencsak rossz a kényelmetlen gép. A robeszon nekem is néha fájt itt-ott (kicsi volt nekem), nem hiányzik most az élményből a legkevésbé sem.

Szóval 9 pontot magam is megértek, mégsem gondolom, hogy más hobbi után kéne néznem.
Inkább megoldást keresek, hogy az a kevés számomra zavaró dolog is eltűnhessen az élmény útjából.
Akiknek ezek negatívumok, na ők azok akiknek másik hobbit, életérzést kell keresniük.
Jah, hogy az a BMV... Azt végképp meghagyom másoknak. Épp elég belőle az a pár hónap télen, amíg kényszerpihenőn van a moci....
Nem dupla W.

Busz
Metro
Villamos.

BMV.
Inkább megoldom én a gázos részeket, jó lesz ez!
A BMW-t meg a vasutat meghagyom másoknak.
Ezé mondtam.
Alternatív közlekedés.
Vasút és a BMV mindent megold.
Meg a repülő.
A rám vonatkozó részekre azért reagálnék.
-szél van letép
Nem tép le, félidomos a gépem, és nekem így pont tökéletes. Se a fejem, se semmit nem rángat 160km/h-ig, ami nekem tökéletes.
-rángat
Rángatott, az 5100-as olajjal, a picit megnyúlt lánccal, 2800rpm alatt. A 7100-as olajjal, és egy rovátkával arrébrakott lánccal 1800rpm-ig le lehet menni már vele 2-esben, így tökéletes már
-ráz
Nekem nem rázott soha kellemetlenül, de simábban jár a 7100-al.
-hideg az olaj
Az hideg biza, de meg lehet oldani.
-meleg az olaj
Dettó.
-vibrál
?
-nehéz váltani
Kizárólag túl hideg vagy nagyon túl meleg olajjal, megoldás folyamatban
-bizsereg a kéz
Sosem, pedig a gyári S csutkakormány van fenn.
-zsibbad a segg
Szintén sosem
-kicsi a sebesség
?
-nagy a sebesség
....
-elütnek
El baz+, ha nem figyelsz!
Csak azé mondom me az utóbbi 3 hónapot nézve is annyi negatívum jött fel a motorozásról hogy kapkodom a fejem.
-szél van letép
-rángat
-ráz
-hideg az olaj
-meleg az olaj
-vibrál
-nehéz váltani
-bizsereg a kéz
-zsibbad a segg
-kicsi a sebesség
-nagy a sebesség
-elütnek

Komolyan elmegy az életkedvem ezektől.

Ui.
A fagyi marad.
Ja, a kilátás is remek rajta meg a tömény hónaljszag, pláne, hogy ablakot se lehet rajta nyitni. Csúcs.
Raulok neha egy egy sor4re, ha nem hallanam a hangjat nem tudnam hogy jar a motor vagy nem. Most mar olyan jellegtelenek a sor4ek... Sokkal jobban bejovos aez a rangatosdi, remeges, vibralas. Van lelke a motornak
A combino nem rezeg.Nem kell bele olaj se.
Érdekes, hogy ennyivel jobban rezonál az 1000-es, nem gondoltam volna.
Viszont ez egy komoly érv egy esetleges SV1000-esre upgrade ellen, nagyon nem szeretem a rezonáló motorokat.
Ezt én is alátámaszthatom, meg is lepődtem hogy 300 kilométer motorozás után sem bizseregtek az újaim.
Az 1000-en ennyi megtett kilométer után igencsak bizsergett a tenyerem.
Bocsi, az enyémből indultam ki, elötte volt 650-esem karbi és injektoros is. Azok tényleg villanymotorok az 1000-hez képest.
A bevált, bizonyított dolgokat szeretem. Marad a Motul 7100.
Placebo
A 650 villanymotor az 1000-hez képest.
És ez nekem miért lesz jó?
Általánosságban írtad, hogy a V2 nem lesz sima, az meg ugye így ebben a formában a 650-re is vonatkozott. Az 1000-es nem tudom milyen, nem ültem még olyanon, se V2-n, se S4-en.
Hozd le hozzam a motorodat, en cserelek neked benne olajat, de nem mondom mrg mit rakok bele, kivancsi vagyok mi lesz a reakciod
A 650-est ne hasonlísd az 1000eshez rezonálád szempontjából
Hozzáértő, korrekt szervizt kerestek?
Várunk titeket:

https://www.facebook.com/boxut...
Szerintem bármilyen motor megfelelő működésének egyik legfontosabb része ez, hogy megfelelő legyen a kenés.
Ahogyan a rezgések sem függetlenek a motor mozgó alkatrészeinek kenésétől. Cáfolj meg, ha tévednék.
már kezdem úgy érezni hogy neked rögeszméddé vált az olaj... hasonlóan mint Zolinak a fagyi