OK. Köszi a választ.
Kereslek a jövő héten, azért meghallgatnám a géped, most már kíváncsi vagyok, egy másik sv-re. A dl-1000-kuplungja szintén így lett javítva. Mégis más, kipróbáltam. Kisebb rezonálás, talán még halkabb is. Ugyan az a blokk, kicsit gyengébb és más a karaktere, de ugyan olyan a kuplungkosár is. Még egyszer kösz.
Egy kicsi rezonálás maradt meg nekem, is de a V2 nem lesz sima soha.
nekem a szóban forgó lemez is nagyon szét ütötte az alu kosarat már. Amúgy meg nem néztem, de azt írta hogy jó sok kis köszörült illesztett csappal van összerakva a lemez az aluval, és ezt az angol is csinálja, csak máshogyan.
Értem, lehet, hogy igazad van. Nem tudom, hogy a rugókat tartó lemezzel enyémen változtattak, vagy rögzítve lett. Jövő héten megkérdezem, és okosabb leszek. Neked ezzel a lemezzel volt valami konkrét javítás ami fontos lehet? Egyébként meg vagyok vele elégedve, sokkal halkabb lett. Viszont 3000-es.fordulat körül van egy rezonálás, ami még esetleg orvosolható lehetne.
Azert nem tartom jonak pestet, mert igaz vasarnap de be kell jutni a parkoloig, utana valamerre csak kell menni mert a varosban igazabol semmi motoros elmey nincs. 30motorral a varosban maszkalni nem jo szerintem. A Balaton felvidek, legyen mondjuk Csesznek kornyeke, nincs messze senkinek csak a keletieknek, de ha pestig eljonnenek onnan mar az a 60-100km nem sok szerintem
hallod detto erre gondoltam, úgyis vasárnap van egy csomó kihasználatlan parkoló. Vagy még eszembe jutott a hungexpo parkoló ahol a parkolóparádé volt. Amúgy én inkább Budapestet környékét javasolnám. Itt Sportmotoron eventet is lehet csinálni, meg van Facebook event is...
Csak én nem vagyok valami nagy szervező, valaki jelentkezzen pls...
Nevezzünk ki mondjuk egy vasárnapot, mert akkor a többség nem dolgozik. Én egy tökegyszerűre gondoltam, egy parkoló, motornézés és valahol egy kaja. Közös motorozásnak nem tudom mennyire van értelme 20-30 motorral
Nekem voltak más problémáim is. De a motor nagyon szépen járt és szerkezetileg tényleg egyben volt. Remélem a közeljövőben hallom még a hangját, olyan igazi vigyorgós hangja van
Bár azt tapasztaltam, hogy az olajra pl. elég háklis. A 7100-as Motul-al pl. lényegesen kevésbé rezonált, mint az 5100-al előtte.