Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Versenyeztem mar SV-vel lampatol lampaig es elmentem tole, pedig lelkes volt a srac. De leheg csak hideg volt az olaj es nem tudott gyorsan valtani
Hogyan kell megulni egy sv-t, 80ig gyorsitva? Huzod es rugdosod a valtot ezen nem sok mindent lehet elrontani, persze ha olyan emberrol beszelunk aki tisztaban van vele melyik kezevel kell huzza a gazt
User error.
Én meg igen.
Mentem mögötte.
Arra azért nem fogadnék, hogy otthagyja a kisSV-t... Lényegesen gyengébb, cserébe lényegesen nehezebb is, ennyit nem hoz a Vario vissza... Eléggé megy a kis-SV is, ha valaki meg tudja ülni úgy, ahogy kell...

Az 50-esen sem az idegesített, hogy megy vagy nem megy, hanem az, hogy állandóan kvázi fix fordulatszámon járt a technika....
Borzalmas unalmas és monoton volt számomra.
A tatai dandár még nem mondott le a horvát túráról, egyelőre vagyunk még 3-4-en és el is indulunk ha pénteken úgy áll a dolog.
OK.
9.30 körül érnénk oda.
Akkor retsag mol kut.
Mikor?
Kösz, akkor mi azon megyünk végig Rétságig, minden motoron van matrica.
Végig.
Lehet azért mert az 50-nek csak a hangja jön meg, ez meg meg is indul, jobban mint a kis SV
A pest megye matricával vajon végig lehet menni a 2/a-n?
Élőben is lelomboz.

Amúgy szerintem is jó.
Hát nem tudom, nekem az 50-es robeszom is variós volt, és nagyon nem szerettem... Mármint ahogy működik az egész. Praktikus, és kihozza a maximumot a motorból, de az élmény valahogy nincs benne.
Így videón tényleg gáz a hangja, de élőben sokkal jobb, nekem bejön. Ráadásul simán pariban van erősebb gépekkel is kb. 80-ig.
Ja.
A többiek azok a többiek.
én is jobban szeretem a régi kettest, bár van matricám.
Rétsági kút? Kb....? Többiek?
Huhh helyszín,útvonal,idő...............sok ez az indiszkrét kérdés nekem.
Lényeg hogy ne a nullás vagy,M3 legyen mert nincs matricám és szeretném kibekkelni hátha a következő kormány eltörli.
Szóval én szlovákosz felé a régi 2-es-en csapatnék Vác felé talán Rétság-Szendehely környékén csatlakoznék.
Tömeg :-)

Találkahelyszín+idő vanmá`?
Most lusta és passzív vagyok,najd ataaa.
Ő a profi szlovákútvonaltervező.
Én meg megyek a tömeg után.
T-max 500-asa van. Vario a javából. Ez az élmény, amitől falra mászok, hallgasd a hangját, 0-140km/h: link.
Jó ötlet !
Megtervezed
Ezt is meg lehetne keresni.