Hogyan kell megulni egy sv-t, 80ig gyorsitva? Huzod es rugdosod a valtot ezen nem sok mindent lehet elrontani, persze ha olyan emberrol beszelunk aki tisztaban van vele melyik kezevel kell huzza a gazt
Arra azért nem fogadnék, hogy otthagyja a kisSV-t... Lényegesen gyengébb, cserébe lényegesen nehezebb is, ennyit nem hoz a Vario vissza... Eléggé megy a kis-SV is, ha valaki meg tudja ülni úgy, ahogy kell...
Az 50-esen sem az idegesített, hogy megy vagy nem megy, hanem az, hogy állandóan kvázi fix fordulatszámon járt a technika....
Borzalmas unalmas és monoton volt számomra.
Hát nem tudom, nekem az 50-es robeszom is variós volt, és nagyon nem szerettem... Mármint ahogy működik az egész. Praktikus, és kihozza a maximumot a motorból, de az élmény valahogy nincs benne.
Huhh helyszín,útvonal,idő...............sok ez az indiszkrét kérdés nekem.
Lényeg hogy ne a nullás vagy,M3 legyen mert nincs matricám és szeretném kibekkelni hátha a következő kormány eltörli.
Szóval én szlovákosz felé a régi 2-es-en csapatnék Vác felé talán Rétság-Szendehely környékén csatlakoznék.
Mentem mögötte.
Az 50-esen sem az idegesített, hogy megy vagy nem megy, hanem az, hogy állandóan kvázi fix fordulatszámon járt a technika....
Borzalmas unalmas és monoton volt számomra.
Mikor?
Amúgy szerintem is jó.
A többiek azok a többiek.
Rétsági kút? Kb....? Többiek?
Lényeg hogy ne a nullás vagy,M3 legyen mert nincs matricám és szeretném kibekkelni hátha a következő kormány eltörli.
Szóval én szlovákosz felé a régi 2-es-en csapatnék Vác felé talán Rétság-Szendehely környékén csatlakoznék.
Találkahelyszín+idő vanmá`?
Ő a profi szlovákútvonaltervező.
Én meg megyek a tömeg után.
Megtervezed