Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor a Cardo cuccai kozul erdemes.
Ha csak agy+matrac eleg vannak jo akcioi minden honapban.
akkor mi nem megyünk
Most néztem időjárást, pünkösdi hétvégén egész Európában esni fog az eső
Én tuti pályán megyek végig ahol csak lehet...autóval, Szlovéniába
jó és normális kell.. mindennapi használathoz
megfáradt csontjaim kipihentető 6-7 órás alváshoz.
Ataaa tervezett útvonalat Tatabánya,balcsi mellett majd kaposvár érintésével toronyiránt bosznián át.
Jó vagy olcsó?
3-4 féle ársáv van.
A legalja az 64e környéke,nyíregyházi és egyel jobb a lom kategóriánál,Amit merek ajánlani az a sandra design-tól a joker,florida stb 100e től a tuti a cardo mustang 160-as 210e-től.
valami jó frágy ajánlat?
kesobb kelos az a Sanyi lesz!
Valahol becsatlakoznek ha tudjuk a pontos útvonalat,meg normalis ido lesz.
megyünk(asszonnyal a hátam mögött).

Vagy Sanyiékhoz megyünk vagy Zolival megbeszélünk egy találkahelyet (amelyikhez később kell kelni :)

nekem mindegy hogy pálya vagy a sima országút
Pályát én sem szeretem...

Kiváncsi vagyok országuton mennyi idő, normális haladós tempoban
Múlt héten pontosan 5 óra volt Senj-Pécsvárad és ebből Karlovac-Zagrab (kb 50km) volt autopálya csak. Én nem mennék végig pályán...
megyünk..

mik a lehetőségek?
1. Sanyi pályán
ha országút mik a tervek és a tempo?
Nyaszóval jövö heti túra horvátba.
Ki hogy mikor jön és mik a pontos döntések?
eladó SV-re gyári plexi a képeken látható állapotban, árban megegyezünk ( címem adatlapomon van )
Van az is, mondjuk nem igazi cordura, mert igazi cordurát a szövési eljárása teszi azzá,azok meg horror áron mennek, szóval ami van az egy olcsó BLH kabát. Amikor a bőr már hideg akkor hordom, meg most az endurón is. Nem sokkal hűvösebb viselet.

Egyébként nem szeretem a szövet motoros ruhát.. valahogy jobban érzem magam talpig bőrben. Persze menet közben, lehetőleg nem 40 fokban, mert a 40 fokhoz már túlságosan szélvédett a motorom.. akkor előkerül a protektor ing.
Cordura felso?
Engem is érdekelne, bár kicsit húzós az ára. Nyáron a bőrkabátom, mivel nem perforált elég meleg, valószínűleg sokat javítana a komfortérzetemen egy ilyen helyettem izzadó mellény.. de addig is marad az egyszerű megoldás, nyakon öntöm magam egy kis vízzel ha már máshogy nem bírom.. az elegancia meg le van szarva
Kíváncsi lennék a hatásfokra, de csapvizet nem borítanék bele, hamar vízkövesedne.
Furcsa lenne ha be tudod tudnek.
Egy deka plexim sincs.
Tudod, en be tudok bujni a plexi moge a hasamtol
Most már nem fázott amúgy. Viszont volt pár csúnyább dugó (péntek esti BP-i forgalom), ott eléggé elmelegedett az olaj, főleg 98 fokos vízhőfok felett. Sajnos a műszer nem volt nálam, mennyi volt az olaj.

A mellény amúgy jó cucc, de ennyiért valahogy nem vonz... Inkább leveszem a pulcsit.
Be kéne. Kotni a hutorendszrbe hogy egyenletes legyen a holeadas.
A motor fázik, te meg túlhevülsz.. egyik sem olcsó mulatság.

Hűtőmellény