Jó vagy olcsó?
3-4 féle ársáv van.
A legalja az 64e környéke,nyíregyházi és egyel jobb a lom kategóriánál,Amit merek ajánlani az a sandra design-tól a joker,florida stb 100e től a tuti a cardo mustang 160-as 210e-től.
Van az is, mondjuk nem igazi cordura, mert igazi cordurát a szövési eljárása teszi azzá,azok meg horror áron mennek, szóval ami van az egy olcsó BLH kabát. Amikor a bőr már hideg akkor hordom, meg most az endurón is. Nem sokkal hűvösebb viselet.
Egyébként nem szeretem a szövet motoros ruhát.. valahogy jobban érzem magam talpig bőrben. Persze menet közben, lehetőleg nem 40 fokban, mert a 40 fokhoz már túlságosan szélvédett a motorom.. akkor előkerül a protektor ing.
Engem is érdekelne, bár kicsit húzós az ára. Nyáron a bőrkabátom, mivel nem perforált elég meleg, valószínűleg sokat javítana a komfortérzetemen egy ilyen helyettem izzadó mellény.. de addig is marad az egyszerű megoldás, nyakon öntöm magam egy kis vízzel ha már máshogy nem bírom.. az elegancia meg le van szarva
Most már nem fázott amúgy. Viszont volt pár csúnyább dugó (péntek esti BP-i forgalom), ott eléggé elmelegedett az olaj, főleg 98 fokos vízhőfok felett. Sajnos a műszer nem volt nálam, mennyi volt az olaj.
A mellény amúgy jó cucc, de ennyiért valahogy nem vonz... Inkább leveszem a pulcsit.
Ha csak agy+matrac eleg vannak jo akcioi minden honapban.