Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!

Köszi az elismerést.
Hol dolgozol Csepelen?

A motorodon milyen púpos plexi van?Ez ilyen dupla bubis verseny plexi?Pont mot gondolkozok valami ilyesmi vásárlásán.
Újat én is tudok, 22.500Ft az ára.
2003-tól jó csak sajnos :(
Fúúú bammeg Öcsi naon cép a vas, grat hozzá! Csepeli vagy és még nem is futottunk össze soha Én ott dolgozom!
Jóreggelt! Teszek az éttermi kajára, meg egyáltalán a kajára! Kaja nélkül tovább birom mind motor nélkül!
Nekem megfelel az időpot,ja és a legfontosabb,hogy együnk is fennt a hegyen.A gurulás nem si számít csak a kaja
Felgurulunk a hagyre kajálni?
Igen,Árpád-híd felől a pláza után egy kicsivel.......

Na jó éjt mindenkinek,holnap meló!
Enni kell!
Nya ez még megy nekem is.Bár megy a rohadás az M3-on bedöngölök a szentmihályin oszt ott is vok.Ez majdnem a duna pláza környékén van szerintem.

Kajálni meg fogunk állni bár még elindulni sem indultunk el.
Parádfürdőn van egy kajálda féle,az nincs messze Galyatetőtől.(tipp)
XIII.ker.,Gács u.3.(ez a Tesco parkoló.)
Kajálni majd megállunk valahol?
szevasz.

Csak azok vannak amiket felsoroltam.
A korán az a reggel 5 de vasárnap szeretek lusta leni.Ha az a városkapu vagy mi a 0-ás köröl van a váci úton az jöhet ha 8-9 közt indulok akkor ott vagyok 9 fél 10 kor.Pontos cím kell és talán odatalál a csing-csung GPS.
Igen a lehetőség adott, de ahogy elképzeltem röhögtem egy nagyot. Én inkább vinnék egy madzagot és a két gumit jobbról balról odakötném. Szopás van, ha 1 gumit kell vinni, és nem férsz bele.
Valami sv-s képen láttam egy srácot így szállítani gumit ezért mondtam.Gumin van egy bázi nagy luk a közepén így adva van a lehetőség.Bár rám nem férne.
Gecc ez jó volt.
Neked mi a korán?
Vácon max a rohadt vizsgabázist ismerem de nyóc megyek bárhova csak ne kelljen korán felkelni.
Akkor szeptember 6.,vasárnap.
9.30 jó?
Újpest-Városkapú előtt van egy nagy tescoparkoló,a Váci út jobb oldalán.Megfelel mindenkinek?
(Zoli,Neked lehet,hogy kerülő lenne.Te jönnél Vácra?(ott van a városból kifele egy Mol kút.))
Szerintem nem de beleférsz akkor magadrahúzod és kész.
SZia!
Érdeklődnék hogy a K&N sportlégszűrőt külön mennyiért adnád el ?
Mert nekem egy 2001-es évj. SV 400S-re kellene.
Előre is köszi!
Létezik minden évjárathoz,a tiédbe való 25000 Ft.!
Tényleg!Motorgumit lehet ezen a motoron szállítani(két darabot)?Elfér valahogy a hátsó ülésen?Vitt már valaki így?
Ezt nem gondolhatod komolyan!