Szerintem össze lehet hangolni a tempót.Nálam speciel útviszony és hangulat függvénye,de jellemzően 70-től 1**km/h-ig.Ha valaki csapatni akar az majd előre megy egy kicsit.
Nekem irtó kevés.Egy bólogatós kutya is megelőz a jelenlegi állapotomban.
Amúgy tudja fene nem vagyok profi a kupacban motorozásban de a yard miatt a 150 a 90 helyett ki van csukva.Inkább 110 max 120.Vagy csak andalgok.
Szerintem ha délben indulunk pestről(úgysem indulunk akkor mert mindíg közbejön valami és később indulunk) nem érünk le és még jövünk is vissza aznap.Bele kell kalkulálni,hogy 19óra felé már sötétedik.Nincs kedvem sötétben kanyarogni a Mátra kivilágítatlan útjain.Ne adj isten még elén ugrik este egy békésen legelésző szarvas,csúnya perec lenne belőle.
Szerintem reggel kell indulni,Galyatetőn kaja meg dumálás utána aki aznap visszajön az indulhat is haza,hogy emberi időben és rendben hazaérjünk.
Maradok fórumon még egy jó 1,5 órát,szóval tárgyalhatunk a dologról
Lábadozok bár nem vagyok szép látvány.Ha ezt az Örsön az aluljáróban szteppelem tuti keresek mint szerencsétlen koldus egy ötezrest naponta.
Elég szánalmas ahogy féllábú terminátorként húzom magam.De 5.-éig nem lessz gáz max maradok motoron egész nap.
Nem tom mikor indultok 12-13 óra környékén tok indulni ezt az útvonalat talán nem hibázom el így utánatok tok menni ha előbb indultok.
Bár lehet debrecenben kötök ki.
Érdeklődnék hogy a K&N sportlégszűrő a Suzuki SV 650-es melyik évjáratához jó?
Mert nekem 2001 SV 650 - hez kellene.
Előre is köszi!
Nekem az is jó.
Kedvelem ezt a fajta emberkét.
Itt vagyok egy háromnegyed óra múlva.
De veletek megyek!
Meg jó lenne Henti úrral találkozni Érden, és úgy tovább.
A tempó szerintem 110-120 környéke.Fennt a hegyen még ennyivel sem tudunk majd menni az autók és a kamikázék miatt.
Amúgy tudja fene nem vagyok profi a kupacban motorozásban de a yard miatt a 150 a 90 helyett ki van csukva.Inkább 110 max 120.Vagy csak andalgok.
Nektek mennyi a túratempótok 1 ilyen motorozáskor?
Janó-t is várjuk meg azért a dologgal.De ha vasárnap lesz,akkor senki nem alszik ott Akkor hazajövős buli lesz.
9-10 között lehetne találkozni akár Újpest-Városkapunál,vagy egy közeli kútnál......
Szerintem reggel kell indulni,Galyatetőn kaja meg dumálás utána aki aznap visszajön az indulhat is haza,hogy emberi időben és rendben hazaérjünk.
Maradok fórumon még egy jó 1,5 órát,szóval tárgyalhatunk a dologról
Elég szánalmas ahogy féllábú terminátorként húzom magam.De 5.-éig nem lessz gáz max maradok motoron egész nap.
Nem tom mikor indultok 12-13 óra környékén tok indulni ezt az útvonalat talán nem hibázom el így utánatok tok menni ha előbb indultok.
Bár lehet debrecenben kötök ki.