Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

P-sz eso v felho.
Ja ez nekem jött? Mert én hála isten ilyen hőfokokkal nem találkoztam.
De ahhoz nem kéne gumát cserélni a motoron.
május 1 az nem hétfő hanem péntek az nem baj?
Kecskemétre is le lehetne menni gokartozni egyet, az is jó kis program
Május 23......inkább az az időpont érdekel.
Nem most,majus 1 senj.
használj más meteot, időkép szerint pl. 22-23 fok, ugye mennyivel jobban hangzik
Én vettem minden járművünkre mivel úgyis elfelejteném, hogy nincs és felmennék. Így ez minket nem nagyon zavar, de nem az M2-re gondoltam hanem a duna felénk eső partján felmenni északra és onnan a másik parton visszacsorogni esetleg kompoznánk egyet.
Most sporoltal egy vagon penzt a benzinen.
az a baj hogy már arrafelé is matrica kell az M2-re
Szombat-vasarnap 13-14 fok eso,hetfon 15 fom felhős.
Sziasztok!

booking.com-on hogyan működik ha lefoglalod a szállást, és esetleg nem mennél el, akkor hogyan hajtják be a szállás árát? Csak kíváncsiságból kérdem, mert foglaló nincs, számlámról meg csak úgy nem emelhetik le. Csekket küldenek?
Május 1.-én remélem jó idő lesz Mert már nem tudom visszamondani a szállásomat Horvátországban.
Holnap felteszem a PR3-at így vasárnap megyünk, észak felé gondoltam, de igazából mindegy.
Én nem.
276km-t tudtam végül menni, erre tankoltam 12,24 lityót, ez 4,43 átlagfogyira jön ki, ezzel én meg is elégszem
Na nagyonjó ötletek! Köszönöm szépen.
vagy egy mecsekburger extra baconnel
Nem szabad!

Vagy egyél, és vegyél magadnak protektoros búvárruhát, abba bármikor beleférsz.
Egy afonyas palacsinta lenne a leghangulatosabb most.
Perbál-Telki-Budakeszi szakasz is hangulatos!
gyermely-bajna között még mindig hosszanti felmarás van az úton. nagyon szar az egyik barázdából a másikba átkerülni kanyar közben...
de ha van egy egész napom, akkor ez:
https://goo.gl/maps/jPZ50
én ezt szoktam tolni, amit belinkeltél.
illetve elmegyek a "régi" kettesen vácig nézelődős tempóban, aztán Váctól az Ipolyság/Balassagyarmat körforgalomig (vagy a rétság benzinkútig) és vissza. Ez nekem már tempósabb :)
Aztán: felújították zsámbék-szomor között, de ez mondjuk rövid. Lehet folytatásban Gyermely-Bajna, és innen több verzió is van, Nagysáp felé, vagy Bajna-Bajót klasszik rally útvonal, vagy Héreg-Tarján de ezek megintcsak nem annyira jó útminőségek, legalábbis amikor arra jártam, nem volt az. Tarjánban van egy "bikers welcome" jellegű étterem, hambival az étlapon, a Motozin-ban többször megjelentek, még nem próbáltam. Ez a bajnai dolog összeköthető érd-sóskút-biatorbágy-páty útvonallal is. a páty-zsámbék kicsit uncsi, a sóskút-bia az érdekesebb, de az is rövid.

De valahogy a vége mindig az, hogy én a városban érzem magam otthon :-).
2 éve írtam nekik.
Szerinted?