2 hete rendeltem link erről az oldalról ezt. Azóta már levelet is írtam neki, de semmi válasz se kép se hang. Valaki nem ismeri őket? Működnek még vajon?
Én a Tát-Tatabánya szakaszt javaslom.
Dobogókő szar út,kanyargós,szűk,sok az idióta,hétvégén zsúfoltság,szar zsíroskenyér és hotdog,Lepence egy fokkal jobb de szar ez is,kevesebb a zsufoltság,ugyanannyi hülye,főleg motorosok.Bár ők hétvégén mind arrafelé vannak.
A 11-es egom-szentendre közt gyors levezetésre jó de szerintem tele lesz sünnel.
Én a Passo Giau-t javaslom.
Hát... a motor tán még fürgébb is lenne, de ehhez pilóta kell meg rutin. Versenyezni nemnagyon szoktam senkivel, de határozottan érzem magamon a javulást mióta használom (cirka 1 év kb) ... meg a gumin is látszik De egyébként igen, ilyen szakaszok kellenének ide Pest köré is, de ez a városi jampizás is jó dolog
Igen, már ültem is a KTM-en.
Szerencsére álló helyzetben, és volt aki tartsa.
Nem Pesti vagyok hanem Tatai, de majd akkor megyünk Mecsekbe valamikor.
Képlékeny még nekem a szombat, a vasárnap inkább jó csak ne essen!
Héreg-Tát szakaszon mindenképp szaladjatok végig, lehet szemből találkozunk majd.
Tegnap becsatlakoztam egy ilyen spormotoros csapatba 2 utcasaroknyi hosszig a Deák-térnél. Jólnyomták, egykerék, minden. Engem meg a félbehagyott lengővillámmal kinéztek magukközül az SM-mel
Na, köszi a tippet! Nemhiszem hogy nyerő lenne ez számodra, 2 full kezdő sulistárs ismerőssel megyek, ebből az egyik lány... Ez nem ilyen FLeviféle Mecsek-menet lesz.. szerintem inkább nézelődés, de majd kiderül.
Ellenben, ha itt vagy Pesten huzamosabb ideig, jövő hétvégére megbeszélhetünk valamit, vagy akár hétközbenre is. Asszem régebben már Mecsekben találkoztunk!
Egy ilyen hurokkal meg lehet bolondítani.
Mikor mentek szombaton? Nem tudom még mi lesz, de dobjatok fel infót indulásról találkáról mielőtt indultok, lehet becsatlakozok valahol.
Ott laksz? Nincs ott semmi Amugy merre érdemes eljárni motorozni itt Pest körül? Dobogókő fele esetleg valami ajánlás? Mellékelek képet, holnapra ezt tervezzük, lightosan. Ti gondolom Mátrába jártok, nem?
Dobogókő szar út,kanyargós,szűk,sok az idióta,hétvégén zsúfoltság,szar zsíroskenyér és hotdog,Lepence egy fokkal jobb de szar ez is,kevesebb a zsufoltság,ugyanannyi hülye,főleg motorosok.Bár ők hétvégén mind arrafelé vannak.
A 11-es egom-szentendre közt gyors levezetésre jó de szerintem tele lesz sünnel.
Én a Passo Giau-t javaslom.
Persze jó dolog NÉZELŐDNI a városban, de még jobb minél hamarabb kijutni belőle.
Itt meg szerintem te lennél a fürgébb.
Szerencsére álló helyzetben, és volt aki tartsa.
Nem Pesti vagyok hanem Tatai, de majd akkor megyünk Mecsekbe valamikor.
Képlékeny még nekem a szombat, a vasárnap inkább jó csak ne essen!
Héreg-Tát szakaszon mindenképp szaladjatok végig, lehet szemből találkozunk majd.
Ellenben, ha itt vagy Pesten huzamosabb ideig, jövő hétvégére megbeszélhetünk valamit, vagy akár hétközbenre is. Asszem régebben már Mecsekben találkoztunk!
Mikor mentek szombaton? Nem tudom még mi lesz, de dobjatok fel infót indulásról találkáról mielőtt indultok, lehet becsatlakozok valahol.
Pofaraesni nem szabad.