A gyári Tokico betéteket tettem be (igaz használt, de szinte új), előtte EBC illetve Ferodo XRAC volt benne....most egy katasztrófa a fékem, hamar visszakerül az EBC HH....
Előkerült
Az önjelölt Rossik is folyamatosan tesztelik a Tát-Tarján szakaszt. Most is , mint múlt héten.
Kanyarban , féktávon , külső íven előznek , persze a hátsójuk csúszkál rendesen ,még jó hogy nem jön szembe senki !
Két kanyarral arrébb meg a haver fotózza.......
Tudna valaki segiteni abban,h hogyan kell leszedni az SV650s elejet ahol a lampa is van?Xenon volt benne de tinkrement a trafobes vettem uj szettet. Ki szeretnem cserelni az egeszet. 2004-es SV.
Egy kissé gyanús is hogy egy telefonszámon kívül és email elérhetőségen kívül se cím se postafiók se semmi. Van egy érzésem nem jön meg a motyóm tőlük.
Szomorú hogy akkor egyáltalán működik az oldaluk még. Azért rendeltem magyarból mert reméltem hogy kevesebb mint 1 hét alatt ideér. Ha jövő héten nem érem utol őket telefonon akkor megrendelem azt amit linkeltél. és ez sem drágább mert magyarhonban nincs rajta az áfa, szóval az még +költség és +2000 valamennyi postak. összesen 20e felett van.
Mikor tervezitek az indulást ?
Én épp ma vettem a motorra p.megyei matricát.
Egyre többet motorozok hétköznap munka ügyben Budapest kelet-nyugat irányban , autóval közlekedni horror...
Az önjelölt Rossik is folyamatosan tesztelik a Tát-Tarján szakaszt. Most is , mint múlt héten.
Kanyarban , féktávon , külső íven előznek , persze a hátsójuk csúszkál rendesen ,még jó hogy nem jön szembe senki !
Két kanyarral arrébb meg a haver fotózza.......
Eltünt az útvonal
https://maps.google.com/maps/m...
Tudna valaki segiteni abban,h hogyan kell leszedni az SV650s elejet ahol a lampa is van?Xenon volt benne de tinkrement a trafobes vettem uj szettet. Ki szeretnem cserelni az egeszet. 2004-es SV.
Koszi
Ha kellene valahonnan innen venném.
Igaz drágább de van.
Ez a magyar pldal valahogy ittmaradt felügyelet nélkül.
Én épp ma vettem a motorra p.megyei matricát.
Egyre többet motorozok hétköznap munka ügyben Budapest kelet-nyugat irányban , autóval közlekedni horror...