Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, és tehetsz bele iridiumost, de igazából szerintem felesleges.
Mondjuk ha belegondolok azt nem biztos, hogy bántja ha csak nem 5 cm-ről teljes gázon fél órát tolod neki, havernak sárvédőnél sikerült felpúposítani, de az műanyag.
Mégvalami...

A motoralkatresz.eu-tól érdemes rendelni?
Olajat,szűrőket rendelnék,de nem szeretnék hamisítványba belefutni.
Iridiumos vagy normál gyertyát ajánlotok bele?
Bocs a sok kérdésért,de a jövő héten hozzák a gépet és be vagyok zsongva...
Oké :)
Mindenképpen odafigyelek majd...
Nem szeretném újrafesteni a tankot.
Óvatosan a hőléggel.....könnyen felpúposodik a festék, persze azzal a legkönnyebb csak tényleg óvatosan.
Köszi!
Megpróbálom akkor ezt a módszert
Nem lehet, többnyire úgy a normál 7-8 óra helyett kb 11-12 óra volt az út ráadásul végig lakott területen haladva.
Ahogy Ataa írja, Karlovacig egyszerűen értelmetlen mellékutakon menni, többször mentünk úgy és lélekölő volt. Viszont az M6-os is értelmetlen mert ahogy szintén írja a régi 6-os rövidebb és ugyanolyan gyors mert alig van település amin át kéne menni, ha arra mennétek tényleg kár megvenni a matricát.
Ha a határon vagyunk 10 körül az a maradék 250km-t csak meg lehet tenni a maradék 8 órában pályán kivül is
Sanyiék szerintem az M7-esen mennek, odaát Karlovácig meg nincs alternatívája a pályának...
Én tudom mert hazafelé Zágrábig próbáltunk nem pályán menni...ne tudd meg!
Hátha tudunk Sanyiékkal kompromisszumot kötni és csak itthon pályázni, azt az 1500-at tényleg megérné
Viszont kint a kapus méregdrága szarra nem vagyok hajlandó menni
Ha pálya akkor M7 és Zágráb-Karlovác-Senj. Az tényleg gyorsabb de nekem nincs kedvem arra menni. Talán majd a visszaúton.
Még hosszabb is vagy 30 km-el az M6 mint a 6-os, ha meg Szekszárdál le is jövünk róla akkor meg minek?
Kb 1500 at es nem rossz otlet.
Kenyelmes 140 el lentvagyunk masfel orra alatt trafipax figyelese nelkul.a 6-os ugyanolyan unalmas mint az m6.
Szerintem a 6-oson is lehet úgy haladni mint a pályán. Nekem semmi kedvem kifizetni több ezer forintot hogy megspóroljak 20 percet!
~70-et
Mennyit megy palyan a robi?
a magyar oldalon mehetnénk pályán hogy több időnk legyen kint, matrica nélkül már amúgy is oroszrulett bárhová menni itthon
Szerintem ha jó útvonalon megyünk akkor nincs gáz.
Kicsit korabban kene indulni mint 8 ora.
Persze, utána át kell törölni egy mosószeres vizes ronggyal.
Lesz biza. ....egy istállót csak találunk.
Mi megyünk és Laci is jön (remélem). Oszt aki tud csatlakozik.
Sanyiék pályán fognak menni így előbb le is érnek, és mire odaérünk már lesz szállásunk is.
Ne viccelj!
Szerintem úgy kéne lemenni Bosznián keresztül mint 2 éve, csak most csont nélkül. Tudom hogy hol lett elszúrva az útvonal, fejből letalálok Karlobagig.