ok megnézem majd, csak most egy 800Mhz-es AMD Tourion gépen vagyok csak órák kérdése mire betölt. Amúgy főnöknél vagyok szerda óta azért nincs nagyon rólam életjel
Sziasztok!
Segítségért fordulnék hozzátok. Már feltűnt, hogy nem működik a sztender kapcsolóm, mintha ki lenne iktatva. Ma kint hagytam, és nem kellemesen vettem észre... Hazaértem, szétszedtem, és ki volt iktatva. Lefényképeztem, ilyen kellene, valaki tudna segíteni a beszerzésben? Köszi. (2000-es SV650) Köszi!
Dobogókőről kifele a legelső értelmes kanyarban. Megelőztem kanyar előtt egy csopperest, még pont jó lett volna, aztán az elképzelt ívemen megláttam magamelőtt a bringást... erről az ívről pedig cska kifele tudtam sajnos korrigálni. Kicsifék-motor picit keresztbevágódott, ez még meg lett fogva, aztán másodjára megcsúszott a hátsó, ott már kimentem az útszéli murvára, így menthetetlen volt. Le az árokba, fel a túlsó oldalára(domboldalra), vissza az innensőre, megint a túlsó, majd ki az árokból. .... aztán a hosszas hálaadás a jóIstennek! Csopperes akit előtte megelőztem, röhögve baszatott tovább a 30 km/h-ás tempójában. Na sebaj, legalább valamirevaló tapasztalatot levonhatok: mindig számíts váratlan eseményre.
Nekem megvolt mára a Martin féle -kanyar-árok-domboldal-árok-út kombináció. Lehet megvan videón is, nagyon kemény volt. Olyan mentés volt hogy beszarás
Igen e-bay-t néztem, de ott 7e postával, amit sokallok...és ki tudja mire vagy ideér-e... Küldtem mailt, majd olvasd el, azt hittem eltűntél. ;)
magyarban nem találtam a hirdetések között. Ha nem találsz máshol és ráér megjönni a cucc 2 hét múlva is akkor innen rendelj szerintem:
link
link2
Segítségért fordulnék hozzátok. Már feltűnt, hogy nem működik a sztender kapcsolóm, mintha ki lenne iktatva. Ma kint hagytam, és nem kellemesen vettem észre... Hazaértem, szétszedtem, és ki volt iktatva. Lefényképeztem, ilyen kellene, valaki tudna segíteni a beszerzésben? Köszi. (2000-es SV650) Köszi!
Jó hogy nem lett baj!
Beszéltem a volt motorod gazdájával. Milyen felsővillahíd van azon?