Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ok megnézem majd, csak most egy 800Mhz-es AMD Tourion gépen vagyok csak órák kérdése mire betölt. Amúgy főnöknél vagyok szerda óta azért nincs nagyon rólam életjel
Szia!

Igen e-bay-t néztem, de ott 7e postával, amit sokallok...és ki tudja mire vagy ideér-e... Küldtem mailt, majd olvasd el, azt hittem eltűntél. ;)
Holnap valaki?.....mert ha igen akkor írjon valami helyet ahol összefuthatunk.
Szia Imi!

magyarban nem találtam a hirdetések között. Ha nem találsz máshol és ráér megjönni a cucc 2 hét múlva is akkor innen rendelj szerintem:
link
link2
Na igen, ez biztos. Legközelebb ha 3an leszünk, egy 990-et kell kiszedni az árokból!
vicces lett volna ha ott vagyunk a martingyerekkel
Jaja, ez az Ott mondjuk nem volt ilyen vicces.
Sziasztok!
Segítségért fordulnék hozzátok. Már feltűnt, hogy nem működik a sztender kapcsolóm, mintha ki lenne iktatva. Ma kint hagytam, és nem kellemesen vettem észre... Hazaértem, szétszedtem, és ki volt iktatva. Lefényképeztem, ilyen kellene, valaki tudna segíteni a beszerzésben? Köszi. (2000-es SV650) Köszi!
Nekem nem fáj ha bezúgsz a susnyásba.
Ifj. Fudejovagy
Jó volt ez. Csak úgy ropogott a sok faág az árok alján Pici árokmászóm
Dobogókő hétvégén masszívan elkerülő jó nagy ívben.
Dobogókőről kifele a legelső értelmes kanyarban. Megelőztem kanyar előtt egy csopperest, még pont jó lett volna, aztán az elképzelt ívemen megláttam magamelőtt a bringást... erről az ívről pedig cska kifele tudtam sajnos korrigálni. Kicsifék-motor picit keresztbevágódott, ez még meg lett fogva, aztán másodjára megcsúszott a hátsó, ott már kimentem az útszéli murvára, így menthetetlen volt. Le az árokba, fel a túlsó oldalára(domboldalra), vissza az innensőre, megint a túlsó, majd ki az árokból. .... aztán a hosszas hálaadás a jóIstennek! Csopperes akit előtte megelőztem, röhögve baszatott tovább a 30 km/h-ás tempójában. Na sebaj, legalább valamirevaló tapasztalatot levonhatok: mindig számíts váratlan eseményre.
Basjor nem játszik de hollywoodi fittnesz igen.
Hol sikerült?
Jó hogy nem lett baj!
Rántott csirkecombot valamilyen salátával.
A kerekeket amúgy hirtelen minden centrírozás nélkül tettem be a gépbe és a próba alatt semmi bajuk nem volt.
Én bajor virslit fogok enni hamarosan.
Ez attól függ melyik ferodo, de amúgy az valóban hajlamos a felégésre, a Brembó nam annyira az EBC meg állat.
Kérjük a videót jutyub privát csatornára !
Nekem megvolt mára a Martin féle -kanyar-árok-domboldal-árok-út kombináció. Lehet megvan videón is, nagyon kemény volt. Olyan mentés volt hogy beszarás
Felvonulás egyértelműen vicc, de sok ismerőssel lehetett beszélgetni.
Mert szerintem nem normális dolog több ezer motorral együtt motorozni. De én voltam. Angliából rendeltem azt a villahidat.
Hogyhogy nem voltál a szezonnyitón ? Nem te jöttél véletlenül szembe a nádasi szerpentin alján?

Beszéltem a volt motorod gazdájával. Milyen felsővillahíd van azon?