Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én az Angelt venném, az sporttúra.
A Power az sport gumi. Nagyon jó, de gyorsan fogy. Hátra semmiképp nem raknék, előre viszont többször is volt és jó.
Jogos!
Elvileg párban kell cserélni....erre nem lehet olyat írni, hogy cserélj egyet......az, hogy magamnak megtenném az más kérdés.
Egyelore ilyen arakat kaptam. Vki segitsen eldinteni,h jo e vagy sem (ujak,parban)

Metzeler z6 - 53Ft
Pirelli Angel ST - 56Ft
Michelin Power 2ct - 60ft
Mehet.
Nem kell, de ha cseréled akkor majdnem annyiért nem a jobb kellene?
Csak,h porogjon a tocsik:
120/60 helyett 120/70 mehet elolre?
Aki gumikat szerez be azt mondja,h ebbol a meretbol tobb van.
Sanyi!
Az alabbi felvetesre te mint hozzaerto mit mondanal?
Veled raktuk be a DOT4-et es a gixi feknyereggel nagyon jol fog.
Kell az 5.1 nekem?Evente jo ha egyszer palyazok. Bar a feket szeretem kemenyen hasznalni...
1 honapja nezek gumikat es nem birok ertelmeset talalni 60k alatt. Persze ujban. En nezem rossz helyen vagy tenyleg ennyire aranyarban merik a gumikat?
Szerencsere mikor a motort vettem akkor zsir ujak voltak fenn igy most kell eloszor szembeneznem ezzel a problemaval.
igaz.
Ma nem vagy formában.
Jájjj, csak félrenéztem a banditot, 600-as az.
De, a folyadék hibája, persze nyilván egy izzó fék már elmelegít mindent, de azért nem mindegy, hogy mennyi a forráspontja a folyadéknak nem beszélve arról, hogy árban nevetséges a különbség így nem nagy spórolás a 4-es.
En nem ereztwm meg szuksegesseget az 5.1nek. Egyszer akivel szoktunk motorozni az alpinan lefele allt a hatsofeken, neki beesett a pedal de az nem a folyadek hibája.
Mindegy, de tegyél bele 5.1-et.
Na ja, a köszöngetéssel voltunk elfoglalva.
Nem vazze....de egy éve!
Én meg itt voltam vakegér.
Mióta van itt lámpa? Az első piroson átmentem, de a másodiknál már szépe megálltam.
150-es gumi nem tünt fel?
Kissé figyelmetlen voltam tegnap....és tavaly amikor a gumit vettem... ....vazz, Laci ahogy jött rögtön kérdezte, hogy nem vékonyka a hátsó?....hááát, de... ...a gumákat egy ismerőstől vettem motoron megnézve és eszembe sem jutott, hogy a mérettel foglalkozzak...1 éve elhoztam, azóta állt a garázsban tegnap meg felrakattam, de még akkor sem tűnt fel a vakegérnek (nekem) .....a gumis topicban eladó lett, még jó, hogy olcsó volt és az első meg jó a párból így az marad.........amúgy a mai tempónál semmi gáz nem volt vele.
Meg szerencse hogy nem azert motorozok hogy ti lassatok.
Zolit motoron idén még csak a Google látta
Pontosítsunk : Ma sem
DOT4-es fékfolyadékból bármilyen márka mehet?
ELF, BOSCH?