Én az Angelt venném, az sporttúra.
A Power az sport gumi. Nagyon jó, de gyorsan fogy. Hátra semmiképp nem raknék, előre viszont többször is volt és jó.
Veled raktuk be a DOT4-et es a gixi feknyereggel nagyon jol fog.
Kell az 5.1 nekem?Evente jo ha egyszer palyazok. Bar a feket szeretem kemenyen hasznalni...
1 honapja nezek gumikat es nem birok ertelmeset talalni 60k alatt. Persze ujban. En nezem rossz helyen vagy tenyleg ennyire aranyarban merik a gumikat?
Szerencsere mikor a motort vettem akkor zsir ujak voltak fenn igy most kell eloszor szembeneznem ezzel a problemaval.
De, a folyadék hibája, persze nyilván egy izzó fék már elmelegít mindent, de azért nem mindegy, hogy mennyi a forráspontja a folyadéknak nem beszélve arról, hogy árban nevetséges a különbség így nem nagy spórolás a 4-es.
En nem ereztwm meg szuksegesseget az 5.1nek. Egyszer akivel szoktunk motorozni az alpinan lefele allt a hatsofeken, neki beesett a pedal de az nem a folyadek hibája.
Kissé figyelmetlen voltam tegnap....és tavaly amikor a gumit vettem... ....vazz, Laci ahogy jött rögtön kérdezte, hogy nem vékonyka a hátsó?....hááát, de... ...a gumákat egy ismerőstől vettem motoron megnézve és eszembe sem jutott, hogy a mérettel foglalkozzak...1 éve elhoztam, azóta állt a garázsban tegnap meg felrakattam, de még akkor sem tűnt fel a vakegérnek (nekem) .....a gumis topicban eladó lett, még jó, hogy olcsó volt és az első meg jó a párból így az marad.........amúgy a mai tempónál semmi gáz nem volt vele.
A Power az sport gumi. Nagyon jó, de gyorsan fogy. Hátra semmiképp nem raknék, előre viszont többször is volt és jó.