Még egy kérdés de pusztán a felvetésért ne kövezzetek meg:
Szóval az van,h már mióta megvettem a Suzit, az egyik első tárcsa szegecselés rossz és ezért mozog. Ezt már Sanyi is látta és mondta,h ez nem okés. Mivel újraszegecselni nem akarja senki a tárcsák viszont jók (és az árruk horribilis) ezért azt az áthidaló megoldást találtam ki, hogy csak 1 darabot veszek. Ezt lehet?
Mivel darabja 50k környéke ezért nem kevés pénzt spórolnék főleg mivel maga a tárcsa amúgy hibátlan állapotban van.
Nem,idáig pakoltam a 20 méteres fa maradványait.
Mára ütemezte be a kertész ember a kivágást.
Majd jövő héten,most még motormosás.Meg egy gázolajtank vár rám.
Tehát :tükrök le, fejidom belső műanyag borítás 2 csavarja ki, 2 kis háromszögletű műanyag csavarja ki, műszerfal fölött bolha benyom(ehhez, lehet ki kell venni a plexit, ha ügyes vagy akkor nem). Ha minden csavart kivettél, ki lehet pattintani a borítást. Fejidom 2 csavarja oldalt ki, majd fejidom előre húz picit, majd kábelcsatlakozó széthúz és már lenn is van. Ennyi. Vissza rakni már macerásabb.
De.
De lirni nehez.
Sokkal konnyebb levenni.
Oldalt alul van tarto,meg a tukrok plexi le,ennem vennem le xenon miatt.
Alulrol ha a feket muanyagot levetted ala fersz.
Talan.
Igazabol erdemi melo a motor mellett csinalhato.
Esélytelen sajnos, még mindig darabokban az üzemanyagrendszer :-( a felújító kit 2 hét alatt még mindig nem ért ide, sőt még infó sincs róla, pedig magyarból rendeltem.
Észak felé gondoltam, de igazából bármerre, nem nagy tempó és nem korai indulás, kb 9-kor ér ide Anita és így lesz vagy fél 10 (tán később) mire elkészülünk és sikerül elindulni.
Szóval az van,h már mióta megvettem a Suzit, az egyik első tárcsa szegecselés rossz és ezért mozog. Ezt már Sanyi is látta és mondta,h ez nem okés. Mivel újraszegecselni nem akarja senki a tárcsák viszont jók (és az árruk horribilis) ezért azt az áthidaló megoldást találtam ki, hogy csak 1 darabot veszek. Ezt lehet?
Mivel darabja 50k környéke ezért nem kevés pénzt spórolnék főleg mivel maga a tárcsa amúgy hibátlan állapotban van.