Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért a nitroval csak ésszel, mert megtudja kapni a lakkot
Ha ragasztott akkor nitros ronggyal is le lehet törölni a maradékot.
Hőlégfúvózd meg, hogy felpuhuljon és akkor könyebben lejön, aztán féktisztítóval a maradék ragacsot
Azt nem en tervezem.
Tankpad leszedésének mi a módja?
Cserélt már valaki?
Montenegro és vidéke
Semmi... pünkösddel mi legyen mert ha ilyen terv lesz akkor jelentkezek valami ernyős témára
Hálám üldözni fog
Merre mentek?
Amúgy fasza volt a szállás is. 30eur volt két főre, választható reggelivel, közvetlen a parton. 3/4óra volt Zadar óvárosa

Felvazoltam merre leszek.
Na, ne kislányoskodj már. Nem futunk össze holnap?
Te nem sokaig.
Foszereplo lehetsz egy spec bbq partin.
Hát ezt is megéltük
Mar felnottem.
Nem felek egyedul.
Hát hogy ne kelljen egyedül motoroznod
Igen.
A kart a blokkal osszekoto rud ket vegen 10 es kulcsal meglazitod a ket ellenanyat majd a rudat tekerve beallitod,a kar magassagat es az ellenanyakat visszazarod.
Srácok egy banális kérdés. Lehet e állítani a váltókar helyzetét az SV-n, s ha igen van e valami buktatója? Mostani csizmámban elég kemény merevítés van a lábkicsavarodás ellen így kicsit kényelmetlenebb lett a váltó feljebb kéne rakni kicsit. 2000-es évjárat, ha számít, nem tudom az újabbaknál változott e a rendszer.
Köszi.
Mert tennek ilyet?
Amugy most vettem egy hordo sutoolajat, kokusz.

Mi a baj vele?
Alakítsunk riadó láncot Nekem dobhatsz sms-t
Jó terv
Ha lenne szamom hova.
Jövő héten én is megnézem ezt a tengert, bár mi délebbre megyünk... Elvileg jobb időt mondanak mint ami most van.
Ha dobsz egy SMS-t hogy mikor érsz ki a szakaszra, akkor addigra én is ott leszek. Nekem is jobb lenne ha nem korán mennénk.
Mármint? Egy éjszakás volt csak. Nem bántam meg hogy elmentünk. Az eső kegyes volt hozzánk, hazafelé végig szemerkélt a parton az eső, Senj-nél mentünk át a hegyen, utána sütött a nap, de lefújt a szél a motorról
Karlobag-i benzinkúton 20fős magyar bandát értünk be, nem tudom kik lehettek vegyes volt a társaság, ők ott mentek fel a hegyre majd Gospic.