Igen.
A kart a blokkal osszekoto rud ket vegen 10 es kulcsal meglazitod a ket ellenanyat majd a rudat tekerve beallitod,a kar magassagat es az ellenanyakat visszazarod.
Srácok egy banális kérdés. Lehet e állítani a váltókar helyzetét az SV-n, s ha igen van e valami buktatója? Mostani csizmámban elég kemény merevítés van a lábkicsavarodás ellen így kicsit kényelmetlenebb lett a váltó feljebb kéne rakni kicsit. 2000-es évjárat, ha számít, nem tudom az újabbaknál változott e a rendszer.
Köszi.
Mármint? Egy éjszakás volt csak. Nem bántam meg hogy elmentünk. Az eső kegyes volt hozzánk, hazafelé végig szemerkélt a parton az eső, Senj-nél mentünk át a hegyen, utána sütött a nap, de lefújt a szél a motorról
Karlobag-i benzinkúton 20fős magyar bandát értünk be, nem tudom kik lehettek vegyes volt a társaság, ők ott mentek fel a hegyre majd Gospic.
Cserélt már valaki?
Amúgy fasza volt a szállás is. 30eur volt két főre, választható reggelivel, közvetlen a parton. 3/4óra volt Zadar óvárosa
Felvazoltam merre leszek.
Foszereplo lehetsz egy spec bbq partin.
Nem felek egyedul.
A kart a blokkal osszekoto rud ket vegen 10 es kulcsal meglazitod a ket ellenanyat majd a rudat tekerve beallitod,a kar magassagat es az ellenanyakat visszazarod.
Köszi.
Amugy most vettem egy hordo sutoolajat, kokusz.
Mi a baj vele?
Karlobag-i benzinkúton 20fős magyar bandát értünk be, nem tudom kik lehettek vegyes volt a társaság, ők ott mentek fel a hegyre majd Gospic.