Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet eladni és venni valamit a redbaromból.
Én is nehezen....
El se hiszem.
Végre véget ért az SV saga ....nevünkön van.
Ahogy gondoltam.......valószínűleg a rugó is elgyengült már és a ricni is szorulhatott picit, egy új gyári rugó jót tenne neki. Gondolom nem húztál rajta többet mint amennyit a rugó magától feszít.
Köszönöm a válaszokat.
Remélem ez nekem is segíteni fog. Köszi hogy szóltál
esetleg, megnő bennünk az értelem és felülbiráljuk
...4évenként
Megnéztem a hátsó henger vez lánc feszítőjét. Kivettem a rugót, amit én nevetségesnek tartok. Kivettem a feszítőt, aminek még 6mm volt hátra a teljesen kitolt állapothoz. Kipucoltam, tettem bele olajat és úgy raktam össze hogy a teljesen bent lévő állapotnál lazítottam a csavaron hogy kettő ricnit ugorjon, és így húztam a helyére a feszítőt(ennyitől nem lesz baja semminek), és megszűnt a ciripelés.
Bármilyen magyarországi Suzuki kereskedés. Én pl Bogláron a FullGas-ban érdeklődöm.
Sziasztok
Hol találok olyan boltot, ahol cikkszám alapján tudnak adni bármilyen gyári vagy utángyártott alkatrészt? (pl. egy csavar)
Suzu kereskedés?
Köszönöm.
Benzinszivattyút szedtetek már szét? egyáltalán szét lehet? Láttam vannak rajta csavarok. Valamire figyelni kell? 650 Y
Első bejegyzést olvassátok el hátha hiányzik valakinek az UKG-9XX rendszámtábla:

link

De itt a szöveg is:
"Sziasztok valaki elhagyott a mi utcánkban Gödön (Motoralkatresz.eu ) egy motoros rendszámtáblát , valószínűleg nálunk voltatok vásárolni. Az utolsó két számjegy megadásával átvehető. Érdeklődni: 06202755354 Reméljük sikerült a gazdáját megtalálni."
Jobb.
Hali! Nekem Finster Csabi féle van fent...................Csodás!
Hali Skacok! SV 650-re való gumikról tapasztalat, ajánlás?

Előre valóban jobb a 120/60-nál a /70-es?

Köszi!

Egon
Valszeg ezen is a vezérmű feszítő.
Már van fenn ilyen a youtube-on.
ja hogy letették...arra tényleg nincs gari.
Ha kell van még egy tégely narancsom.Átfestheted.
Zörgő blokkal?
Nincs ezekre valamiféle garancia? Nem olyan öreg modell...
Nem tetszik a szine
Egy van tőlem 3 km-re zörgő blokkal.

Neked jó lenne ugyis zenész vagy.
Nekem meg 07.
Lassan csak megjelennek a HAHUN a nagyobbra váltani akarók.
Emelgeti az elejét. Eleg szépen.

Fura a kuplnugfedel elhelyezese de tetszik. Nekem jobban bejon mint a speed
Elvileg a matrica figyelő kamerák nézik.