Ahogy gondoltam.......valószínűleg a rugó is elgyengült már és a ricni is szorulhatott picit, egy új gyári rugó jót tenne neki. Gondolom nem húztál rajta többet mint amennyit a rugó magától feszít.
Megnéztem a hátsó henger vez lánc feszítőjét. Kivettem a rugót, amit én nevetségesnek tartok. Kivettem a feszítőt, aminek még 6mm volt hátra a teljesen kitolt állapothoz. Kipucoltam, tettem bele olajat és úgy raktam össze hogy a teljesen bent lévő állapotnál lazítottam a csavaron hogy kettő ricnit ugorjon, és így húztam a helyére a feszítőt(ennyitől nem lesz baja semminek), és megszűnt a ciripelés.
Sziasztok
Hol találok olyan boltot, ahol cikkszám alapján tudnak adni bármilyen gyári vagy utángyártott alkatrészt? (pl. egy csavar)
Suzu kereskedés?
Köszönöm.
De itt a szöveg is:
"Sziasztok valaki elhagyott a mi utcánkban Gödön (Motoralkatresz.eu ) egy motoros rendszámtáblát , valószínűleg nálunk voltatok vásárolni. Az utolsó két számjegy megadásával átvehető. Érdeklődni: 06202755354 Reméljük sikerült a gazdáját megtalálni."
...4évenként
Hol találok olyan boltot, ahol cikkszám alapján tudnak adni bármilyen gyári vagy utángyártott alkatrészt? (pl. egy csavar)
Suzu kereskedés?
Köszönöm.
link
De itt a szöveg is:
"Sziasztok valaki elhagyott a mi utcánkban Gödön (Motoralkatresz.eu ) egy motoros rendszámtáblát , valószínűleg nálunk voltatok vásárolni. Az utolsó két számjegy megadásával átvehető. Érdeklődni: 06202755354 Reméljük sikerült a gazdáját megtalálni."
Előre valóban jobb a 120/60-nál a /70-es?
Köszi!
Egon
Már van fenn ilyen a youtube-on.
Nincs ezekre valamiféle garancia? Nem olyan öreg modell...
Neked jó lenne ugyis zenész vagy.
Lassan csak megjelennek a HAHUN a nagyobbra váltani akarók.
Fura a kuplnugfedel elhelyezese de tetszik. Nekem jobban bejon mint a speed