Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tegyel fel egy uj kislanckereket
En meg ilyet nem baxtam,kezd csapafogas lenni a kislanckerek,a nagy hivlbatlan a lancon eddig egy milit huztam egyszer,nem log,nem egyenetlen,nem rozsdas.
Lancsprevel futott eddig.
Az simán megoldható.
Utánfutóval.
A kotványba ma törtük bele az egyik lengéscsillapító csavart,a hátsó hídba.
Zugló, Bosnyák tér környéke.
Ja megrendelem.
Az orszag masik felere?
Marad a zöld . Rendelsz nekem egyet? Elutaljam a lét, vagy hogy megy ez? Mondjuk egy házhoz szállítás még kellene hozzá .
Csak ezt találtam hirtelen.
amugy meg grat,és legyen benne sok örömed
egy halk tanács:mielött végigkérdezed az ilyenkor szokásos dolgokat olvass vissza (bár sok az off de legalább nem kevés)
...és az svmedia.hu-n is érdemes szétnézned
Az 195 széles be fog ferni?
Ok. Érdekelne egy. Van valami katalógus, ahol meg tudom nézni a színeket?
Kb 4 het es 75700.-.
6 fele szin valaszthato.

Hasonlok vannak olcsobban de azok katasztrofalisan vekony,vanyadtak.
Sziasztok!
Újdonsült boldog tulaja lettem egy egy szép 2002-es SV650s-nek
Érdekelne ki milyen motorolajat ajánl bele, mik a tapasztalatok?
3-4 cm-el megemelt ülés?
Az nálam nem játszós...
motorosok jó emberek : http://www.motorosakcio.hu/mot...
A második, a rendelős mennyi pénz lenne? És mikorra érkezne meg?
Nem tetszik asszonynak... Túl öreges... Valami ilyesmi kellene:
Az elso linkelt peldanybol van 6-8 fele hatvanezer korul de kell 191 centi hely neki.
A kutyat meg rakd ki a kertbe.
Igazából ami most van, azon nincs karfa, csak egy sima dönthető háttámla, csak a kutya szétszedte
Az gáz.

Picit nagyobb hely kéne.Egy ilyen 140-es előrefelé nyitva de keresztbe kell rajta aludni így a minimum a 190 centi keresztben.

Egy ilyen a legnagyobb a 3-ból ágyazható.
Külön is lehet kapni de az ugyan keresztben 180 centi körüli viszont a két kar közt 140-es és előrefelé kihúzva elfoglal 220-230 cernti helyet.

Sajnos a fekvő embernek kell minimum ha ketten vannak 140x190 centi.
Ha olyat csinálnak ami 140x180-as ugyan beférne de felhúzott lábbal alvást senki nem vállal be így senki nem gyárt ilyeneket max külön kérésre.
Jó de miben jöjjön,kantáros ruhában,mert a motorosba csak cipőkanállal fér bele ilyentájt?
Drága mindegyik, sima09 3mft,a street vagy mi 3,2mft,a tracer 3,5mft.
Az a baj,hogy a bandit ér kb 7-800e ft-ot,ehhez kellene tenni 2,7mft-ot,na abból azért sokat eltúrázgatok ám....
Próbál meggyőzni az eladó,hogy a szervízköltség majd az öreg motornál,stb,mondom ne röhögtess,az első yamahás garis szervízdíjból 3-szor leszervízelem a sajátom.
Amúgy praktikus a tracer,bár már így álló helyzetben billegtetve is érezni,hogy nehezebb mint a sima 09,mondjuk a plexi fölé magasodom egy fejjel kb,tehát nekem nem sokat érne,tetszik,hogy kb 3-4 centivel megemelhető az ülés.
2 hét múlva állítólag esélyes,hogy lesz tesztmotor belőle Pécsen a Red baronnál.
Ha már arra jársz dobd már be neki azt a vízpumpát, csak hogy tudjon jönni mecsekburgert falni még elfogy itt nekünk a zőccségkúrájában