Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kéne valami kanapé-ágy vagy mi a fene, csak nem fér be a túl nagy. 180 hosszú, és kinyitva 140-150 férne be...
Nem szoktam,de ha fontos bemehetek.
Hello! Te vasárnap nyitva vagy?
60 millió
Sőt, úgy tudom hogy a Honda előáll a MotoGP-hez megszólalásig hasonló motorral, potom 60 HUF-ért. Aki kapja marja!
4,7ert mar kapsz egy felextrazott s1000r-t ami megiscsak egy bmw
Elvileg az új traceren is az van, írják is a tesztek, hogy sokat javult a dolog, de nekem nagyon nem az jött le, hogy teljesen megjavult volna.
09re allitolag van firmware frissites ingyenest, h ne legyen annyira embertelen a gazreakcio...
A mienk is 30Ekm-re adja, aztán hideginditások és rövid utak alapján csökkentgeti. Én mindentől függetlenül 15km-enként olajcsere. Főleg h turbószervizes barátom ontja a sztorikat állandóan :-D
Mindkettő drága!
Eleinte 1,6-2,4 millával indultak...
Most 2 illetve 3 milla környékén mennek. A kereslet megtette a hatását...
Egyébként szerintem az MT07 nem kevés. Nem volt még hozzá szerencsém, de egyes vélemények szerint a GS sem motor, szerintem meg az...
A 07 a sorkettes blokkjával nekem nem adja. Meg olyan gagyinak is tűnik. Ahogy a 09 is, pláne az elektromos gázkarjával. A tracer egy fokkal jobb, azon legalább találni hasznos, praktikus megoldásokat is. Bár igazából egyik se kéne az SV helyett. Persze, lehet velem van a baj.
A 07 kb sv650/er6 kategoria.
A 09 meg egyszeruen draga.
Öntsd ki a szíved, minden részlet érdekel!
Április végén Tatabányán a Yamahánál saját MT-07 lesz tesztelhető!
Tetszenek ezek a motorok...
Nem jott be.
Te nem zöldség kúrán vagy ?
Mekkora isteni steak-et lehet belőlük kisütni.
mégis van inkább egy nagy bukó mint egy marhacsorda a bőrruhához
Nincs akkora bukó.
Bukó összetartja
Hm.
ekkora arcnal?
Ma tettem egy ulesprobat mt-09 traceren,meg tudnam szokni talan.....
Azt elfelejted hogy nincs felulet amibe belekapaszkodjo a szél
És nem fujt le a szel?